Morgan Freeman'dan arılara bağış

Beyaz perdenin en popüler isimlerinden biri olan Morgan Freeman, Mississipi'de bulunan çiftliğini 2014 yılından beri ilgilendiği arılar için bağışladı. Freeman, arıların neslinin tükenmesine engel olmak istiyor.

Giriş Tarihi: 25.03.2019 10:43 Güncelleme Tarihi: 25.03.2019 10:52

Oscar ödüllü aktör Morgan Freeman, arıcılık sevdası için yüksek miktarlı bir bağışta bulundu. ABD'li aktör, Mississipi'de bulunan yaklaşık olarak 501 dönümlük çiftliğini arılarına barınak olabilmesi için bağışladı.

Forbes'un haberine göre, kanatlı hayvanların nesillerinin tükenmesinden korkan Freeman, Arkansas'tan 26 tane arı kovanı getirtti. Çevreye lavanta ve arı dostu manolya ektiren ünlü oyuncu, bu sayede bal arılarını bölgeye çekmeyi planlıyor.

2014 yılından beri arıların ihtiyaçlarını karşılayan ünlü oyuncu Freeman, herhangi bir güvenlik önlemi almamasına rağmen hiçbir arı tarafından sokulmadı.

Ayrıca Morgan Freeman, usta oyuncu Samuel L. Jackson ve sarkastik kahraman Deadpool'a hayat veren Ryan Reynolds ile birlikte komedi ve aksiyon türündeki The Hitman's Bodyguard filminin devamında karşımıza çıkacak.

BİZE ULAŞIN