Game of Thrones belgeseli: The Last Watch

Efsanevi dizi Game of Thrones, başlamasına sayılı günler kalan sekizinci ve final sezonuna hazırlıklarını sürdürüyor. Game of Thrones'un yapımcısı HBO ise "The Last Watch" isimli belgeselle final sezonunun perde arkasını gözler önüne sermeyi planlıyor.

Giriş Tarihi: 28.03.2019 15:01
Game of Thrones serisi, ilk bölümünden bu yana tüm dünyada kendine has büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Efsanevi dizinin önümüzdeki ay başlayacak sekizinci ve final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Yapımcı şirket HBO ise Game of Thrones rüzgarından faydalanmak adına, daha önc eplanlanan spin-off'lar dışında bir de belgesel çekmeye karar verdi.



HBO, Game of Thrones'un sekizinci ve final sezonunu gün gün takip ederek belgesel haline getirececek. Belgesel 26 Mayıs'ta, serinin finalinde yayınlanacak ve seyircilere kamera arkasında olup bitenleri aktaracak. Game of Thrones'un muhtemel belgeseli "The Last Watch", kurgu coğrafya Westeros'un gerçeğe dönüşümünde yaşanan zorlukları, emekleri ve çabayı da gözler önüne serecek. Yapımcı şirket, The Last Watch için İngiliz belgesel yapımcısı Jeanie Finlay ile anlaşma sağladı. Finalin hikayesini izlemek için sabırsızlanıyoruz. İşte şimdi, kış geldi!



BİZE ULAŞIN