İyi oyunlar Peaky Blinders!

Kısa sürede kendine has bir hayran kitlesi oluşturan ve günlük stilimizi dahi etkileyen Peaky Blinders, beşinci sezon çekimlerini tamamladı. Fakat konumuz bu değil… Peaky Blinders, bir video oyunuyla hayatımızın her anına sızmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 26.03.2019 14:57 Güncelleme Tarihi: 26.03.2019 15:07

Kısa sürede bir fenomene dönüşen Peaky Blinders, bir sinema filmi ve müzikalle televizyondan sanatın diğer dallarına transfer olmuştu. Thomas Shelby ve ailesinin popüler hikayesi, bu kez de video oyun olarak uykusuz geceler geçirmemize sebep olacak. Dizinin yapımcıları, Curve Digital, Edemol ve FuturLab ile birlikte yeni favorimizi 2020 yılında piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Peaky blinders'ın ikonik karakterleri ve mekanlarında geçecek oyun hakkında konuşan Curve Digital CEO'su Dominic Wheatley, yapımın kendi favori dizileri arasında yer aldığını ve dizide yer alan karakterlerle interaktif bir deneyim yaratabilecek olmalarının kendileri için oldukça heyecanlı ve keyifli bir beceri olduğunu belirtti.

Çekimleri tamamlanan beşinci sezonun ardından, ayrıca iki yeni sezon daha devam edecek olan Peaky Blinders'ın kolayca silinemeyecek bir iz bırakacağı ise kesinleşti.

BİZE ULAŞIN