Kraliyetin romantik filmi: Harry & Meghan

Modern peri masalı Meghan Markle ve Prens Harry’nin aşk hikayesi, "Harry & Meghan: A Royal Romance" adlı filmle yeniden gündeme geliyor.

Giriş Tarihi: 27.03.2019 09:58 Güncelleme Tarihi: 27.03.2019 11:11
Modern peri masalı olarak nitelendirilen Meghan Markle ve Prens Harry'nin aşk hikayesi, mutlu sona geçtiğimiz yıl kavuşmuştu. Evlendikten sonra Kraliçe tarafından Sussex Dükü ve Düşesi unvanı verilen çift, ilişkilerinin perde arkasında yaşananları anlatan "Harry & Meghan: A Royal Romance" filmiyle radarımıza takılıyor.



İngiliz Kraliyet Ailesi'nin popüler çiftini ve aşklarını anlatan Harry & Meghan: A Royal Romance adlı filmden ilk görsellere kabuştuk. Prens Harry'yi canlandıran Charlie Field ve Meghan Markle'ı canlandıran Tiffany Marie Smith, paylaşılan ilk görsellerle birlikte önümüzdeki dönemde adlarından bashettireceklerini ispatlıyor. Lifetime televizyon kanalında yayınlanacak olan film, kraliyet çiftinin başından geçenlere odaklanıyor. Ayrıca filmde; çiftin evliliğinin perde arkası, ailelerinin ve kültürlerinin bir araya gelişi, gelenekleri gibi konular da ele alınıyor.



Harry & Meghan: A Royal Romance, önümüzdkei Mayıs ayında prömiyerini yapacak. Ayrıca filmde Prens William'ı Jordan Whalen, Kate Middleton'ın Laura Mitchell, Kraliçe Elizabeth'i Maggie Sullivun, Prens Philip'i Timothy Temple ve Prens Charles'ı Charles Shaughnessy canlandırıyor.

BİZE ULAŞIN