La casa de papel: 3. sezon'a geri sayım

İlk iki sezonuyla büyük sükse yaratan La Casa De Papel, üçüncü sezonuyla da fırtınalar estirmeye kararlı. Profesör ve öğrencileri, büyük soygunu başarıyla sonuçlandırdı. Şimdi sırada ne var?

Giriş Tarihi: 01.04.2019 16:40 Güncelleme Tarihi: 01.04.2019 16:41
La Casa De Papel, bir organize suç çetesinin İspanya Kraliyet Darphanesi'ni soyma girişimini anlatan fazlasıyla popüler bir yapım. İlk iki sezonuyla büyük yankı uyandıran dizi, yeni bir sezon sürprizi ile hayranlarını mutlu etmişti. Profesör kod adlı çete lideri ve her biri bir dünya şehrini kendisine kod adı belirlemiş üyeler, soygunu başarıyla tamamlayıp kaçmayı da başarmıştı. Fakat yolunda gitmeyen bir şeyler var...



Netflix'in paylaştığı La Casa De Papel 3. sezon fragmanıyla çetenin akıbetini öğreniyoruz. "Tatil bitti!" sloganıyla karşımıza çıkan yeni sezonda, kaçak çetenin bir adada yakalanmak üzere olduğunu görebiliyoruz. Elbette, suç dehası çetenin bu duruma karşı da bir planı olabilir. Profesör ve arkadaşlarının muhtemelen aksiyon dolu macerası 19 Temmuz'da karşımıza çıkacak.

Favoriler listemizin demirbaşlarından La Casa De Papel, yeni sezonda da Ursula Corbero, Itziar Ituno ve Alvaro Morte gibi isimlerle yola devam edecek. Ayrıca diziye, 3. sezonda Najwa Nimri, Rodrigo de la Serna, Hovik Keuchkerian da katılacak.



Daha fazlası için:

BİZE ULAŞIN