1 Parçayla 5 kombin

Yaz mevsimini yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde yeni sezon alışverişine henüz çıkmamış olanlardansanız az parçayla şık görünmenin mümkün olduğunu hatırlatmak isteriz. Üstelik tek bir parçayla beş farklı kombin yaparak!

Giriş Tarihi: 21.09.2018 12:50 Güncelleme Tarihi: 21.09.2018 12:54

kadar önem taşıyor. Takım elbise şıklığındaki 'smart casual' akımı ile formal görünümlerin aksine, kullandığınız aksesuar seçimleri ve detaylarıyla ofis şıklığınızda fark yaratabilirsiniz. Ayakkabı seçimindeyse makosen ya da yine koyu tonlarda günlük giyim için uygun olabilecek sneaker modellerinden birini tercih edebilirsiniz.
Kumaş pantolonlara alternatif olarak uzun zamandır erkek stilinin vazgeçilmezi olan chino ve jean pantolonlar sonbahar kış sezonunda da gardırobunuzda eklemeniz gereken parçalar. Rahat olması dışında, renk ve model çeşitliliği göz önünde bulundurularak koyu tonlardaki denim pantolonlar yarı resmi ortamlarda bile tercih edilebilir. Havaların değişkenliğine aldırış etmeden asil İngiliz dokunuşuyla stilinize şıklık katan trençkotlar bu sezon da daimi göreviyle moda dünyasındaki yerini alıyor. Ilık havaların kurtarıcısı trençkot modellerinden sizin için seçmiş olduğumuz Vakko'nun siyah trençkotu ile gün boyu giyim konusundaki iddianızı koruyabilirsiniz. Dilerseniz blazer ceketin üstüne giyebilir ya da düz renkte bir triko üst ile kullanabilirsiniz. Üstelik terletmeyen ve nefes aldıran kumaşı sayesinde de gün içerisinde rahat etmenizi sağlar.
Polo yaka tişörtler de 'mutlaka' listesine eklenmeli. Dilerseniz; blazer ceketinizle 'layering' trendine uyum sağlayarak renkli triko kazaklarla tercih edebilirsiniz. Bizim önerimiz

blazer ceket NETWORK
süet ceket NETWORK
mavi süet ayakkabı BROOKS BROTHERS
kahverengi cüzdan GEORGE HOGG (DIVARESE)
beyaz lacivert çizgili kazak BROOKS BROTHERS
beyaz polo yaka tişört DAMAT TWEEN
lacivert pantolon BRANDROOM
lacivert örme kravat NETWORK

BİZE ULAŞIN