1 Parçayla 5 kombin

Yaz mevsimini yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde yeni sezon alışverişine henüz çıkmamış olanlardansanız az parçayla şık görünmenin mümkün olduğunu hatırlatmak isteriz. Üstelik tek bir parçayla beş farklı kombin yaparak!

Giriş Tarihi: 21.09.2018 12:50 Güncelleme Tarihi: 21.09.2018 12:54

Stil sahibi olmanın temel kurallarından biri de az parçayla şık ve zamansız olabilmek. Gardırobunuzda mutlaka olması gereken parçaları doğru analiz ederek ya da sürekli giyebileceğiniz en az iki parçaya yatırım yaparak ve bu parçaları gardırobunuzdaki diğer parçalarla 'mix&match' ederek farklı kombin alternatifleri oluşturabilirsiniz.
70'lerin ve 90'ların etkisini yeni sezon koleksiyonlarında da hissediyoruz. Ancak bir yanınız klasik çizgiden kopamıyorsa eğer, aramıza hoş geldiniz! 90'lar derken aklınıza o dönemlerin şimdilerde giymeye pek cesaret edemediğiniz desenli ve renkli parçaların aksine kendinizi daha güvende hissedebileceğiniz tasarımlarla, tasarımcılar hemen her zevke hitap eden zamansız parçalar sunuyorlar.
Sonbahar- kış sezonunda karşımıza çıkacak başlıca renkler; siyah ve lacivert. Biz de siyah blazer ceketi anahtar parça olarak belirledik. Kimi zaman sport casual bir stille kimi zaman da klasik bir dokunuşla farklı görünümdeki parçalarla kombin yapabilirsiniz.
Lacivert ve tonlarının yanı sıra her erkeğin gardırobunda olması gereken diğer renkler de siyah ve kahverengi. Her iki renk de hem ofis ortamı hem de hafta sonu stili için ideal. Aynı zamanda siyahın klasik duruşu, kahverenginin daha kurumsal kimliği lacivert ve tonlarıyla da uyumu sağlayacaktır. Siyahın diğer renklerle ve parçalarla uyumu da hayatınızı kolaylaştıran en önemli detaylardan biri.
Artık günümüzde şıklığın yanı sıra rahatlık da bir o

optik gözlük LONGCHAMP
kravat çantası BROOKS BROTHERS
Dog People/ Sandra Müller Kitap VAKKORAMA
cüzdan CARRERA
Ajanda LOUIS VUITTON
lacivert çizgili pantolon askısı MASSIMO DUTTI
beyaz puantiyeli gömlek BEYMEN BUSINESS (BOYNER)
kol saati SWATCH
ayakkabı BROOKS BROTHERS
jean pantolon GEORGE HOGG
blazer ceket NETWORK

BİZE ULAŞIN