The Bodrum EDITION "ZEN Weekend" ile Hafta Sonuna Damgasını Vurdu

Yaz boyunca konuklarına farklı yoga ve meditasyon programlarıyla sağlık ve iyi yaşam odaklı özel deneyimler yaşatan The Bodrum EDITION, bu kez sonbaharı CARAVANA iş birliğiyle hayata geçirdiği ZEN Weekend ile taçlandırdı.

Giriş Tarihi: 10.10.2022 12:23

Bodrum'da yaza damgasını vuran yeni çağın lüks anlayışının temsilcisi The Bodrum EDITION, sonbaharda da etkinliklerine devam ediyor. El yapımı tasarımlarıyla yaşam tarzı markası olan Caravana iş birliğiyle hayata geçirdiği ZEN Weekend'de, konuklar uzun ve yoğun geçen yaz sezonundan sonra yorgunluklarını üzerlerinden attılar. Büyük ilgi gören ZEN Weekend'e Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ve Gülcan Arslan gibi sanat dünyasından ünlü simalar da katıldı.

Tüm sezon boyunca dolunay günlerine özel ZEN seansları ve plajda yaptıkları "Full Moon Vibes" partileri ile adından başarıyla söz ettiren The Bodrum EDITION, 6-9 Ekim tarihleri arasında sezonun son Full Moon partisini ZEN Weekend'de gerçekleştirdi. Günün ilk ışıklarından geç saatlere uzanan ZEN Weekend'de, konuklar yaz yorgunluğunu geride bırakarak Bodrum'un en güzel zamanlarından Ekim ayının tadını çıkararak plajda ve The Bodrum EDITION'un sonsuzluk havuzunda yenilendi. Meditasyon ve nefes çalışmaları eşliğinde konuklar "ZEN at EDITION" özel programıyla sadece yenilenmekle kalmadı aynı zamanda şehir stresinden uzakta, yıldızların altında yapılan astroloji sohbetleriyle de keyifli anların tadını çıkardılar. 8 Ekim Cumartesi gecesi ise dolunay kutlaması dahilinde DJ Emir Kaynak ve Taylo'nun canlı müzik performansı, Amber Joy Rava'nın ateş dansı ve Alper Akçay'ın sema dansı konuklar için unutulmaz ve çok özel bir deneyim yaşattı.

BİZE ULAŞIN