Okula dönüş için hazırlıklar başlıyor

Okula dönüş sezonu için Samsonite ve American Tourister birbirinden renkli okul çantalarını çocukların beğenisine sunuyor.

Giriş Tarihi: 01.09.2022 13:35

Her çocuk için yeni bir okul yılına başlamak demek yeni maceralar ve heyecan verici zorluklar demek. Geçirdiğimiz zor zamanlar sonrasında tüm çocuklar okul arkadaşlarını görmek , doyasıya birlikte olmak için sabırsızlanmaya başladılar. Okula dönüş sezonu için Samsonite ve American Tourister birbirinden renkli okul çantalarını çocukların beğenisine sunuyor.

Samsonite bu yıl da Disney karakterleriyle çocuklar ile buluşuyor. Ebeveynlerin çocukluğunun ikonik kahramanları çocuklarını da neşelendirmeye hazırlanıyor; Donald Duck, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Spider Man ve daha niceleri.

Samsonite, kreş döneminden, ilkokul dönemine kadar tüm çocuklarımız için eğlenceli çantalar sunuyor. Sevimli hayvan karakterleriyle tasarlanan Happy Sammies koleksiyonu pet şişelerin geri dönüşümüyle elde edilen malzemelerden üretilerek ECO (çevre dostu) ürün olarak 3-5 yaş grubu için raflarda yerini alıyor. Eğlenceli hayvan figürleri çocukların en yakın arkadaşları olurken ergonomik tasarımı ile de sırt sağlığını korumayı amaçlıyor.

American Tourister ise rengarenk ürün grubu UPBEAT ile okul stilinize ayrı bir hava katıyor. Sevilen ve ikonikleşen Marvel, Star Wars ve Disney karakterlerinden oluşan lisanslı ürünleriyle de tarzlarına tarz katacak.

BİZE ULAŞIN