Rihanna'nın Super Bowl Gösterisinin Fragmanı Geldi

30 saniyelik fragman aynı zamanda Rihanna'nın yeni albümü için ipuçları veriyor.

Giriş Tarihi: 14.01.2023 22:37 Güncelleme Tarihi: 15.01.2023 16:23

Rihanna, yaklaşmakta olan Super Bowl İlk Yarı performansının yeni bir tanıtıında müziğe ara verdiği 6 yılı şakayla karışık ele aldı.

30 saniyelik teaser, Rihanna'nın üzerinde tek bir spot ışığı parlayarak boş bir sette yürüdüğünü gösteriyor. Rihanna'nın müziğe verdiği arayı yansıtan sesler arka planda yankılanıyor: "Rihanna, seni bekledik;" "RiRi, neredeydin?", "2190 gün oldu", "6 yıl oldu", "Herkesin beklediği Rihanna..."

Sonunda spot ışıkları, şşşt der gibi parmağını dudaklarına götüren Barbadoslu şarkıcıya odaklandığında, sesler öldürücü bir sessizliğe bürünüyor. Ardından, dans etmeye başladığında 2016 single'ı "Needed Me" şarkısı duyuluyor.

Fragmanda şarkıcı, AREA'nın 2022 sonbahar kış pistinden asit yeşili bir kürk giyiyor. İddialı parçayı siyah boyundan bağlamalı bir tulum üzerine tercih ediyor ve ayrıca görünümünü kalın gümüş kolyeler, Jennifer Fisher'ın büyük boy halka küpeleri ve sivri siyah topuklu ayakkabılar ile oluşan katmanlarla tamamladı. 34 yaşındaki yıldız elektrik mavisi bir göz farı ile saçlarını ustaca, soyut örgüler halinde toplayarak tüm ihtişamıyla ortaya çıktı.

Rihanna, geçtiğimiz Ekim ayında Black Panther: Wakanda Forever'da yer alan güçlü bir balad olan " Lift Me Up "ı yayınlayarak müzikal arasını resmen sonlandırdı. Bundan önce Rihanna, 2016 Grammy adayı Anti albümünden bu yana yeni müzik yayınlamamıştı .

The Associated Press ile Kasım 2022'de yaptığı bir röportajda , dokuzuncu albümü üzerinde hala "çalışması" gerektiğini itiraf etti, ancak şu anda birincil odak noktası Super Bowl için hazırlanıyor. "Super Bowl başka bir şey. Yeni müzik başka bir şey. Duyuyor musunuz hayranlar?" dedi.

BİZE ULAŞIN