Coachella 2023'te Blackpink, Bad Bunny ve Frank Ocean Başrol Oldu

Blackpink, Coachella'da baş sanatçı olarak sahneye çıkan ilk K-Pop grubu olarak tarih yazıyor.

Giriş Tarihi: 11.01.2023 15:37 Güncelleme Tarihi: 11.01.2023 17:17

Aylarca süren söylentiler ve spekülasyonların ardından Coachella , iki hafta sonu sürecek etkinlik boyunca sahnelerini devralacak başrol oyuncuları da dahil olmak üzere tüm kadrosunu nihayet açıkladı. Festival, Frank Ocean'ın ana performanslarından biri olduğunu onayladıktan sonra, şimdi de Blackpink ve Bad Bunny'yi kadrosuna dahil etti.

Bu güncelleme ile dörtlü, efsanevi isimler Björk , Lady Gaga , Beyoncé , Ariana Grande ve Billie Eilish'in ardından artık ilk K-pop grubu ve festivalde başrol oynayan altıncı kadın oyuncu oldu.

10 Ocak'ta Coachella, BLACKPINK'in Coachella 2023'ün başrolünü üstleneceğini doğruladı. Jennie , Rosé , Lisa ve Jisoo'dan oluşan K-pop grubu, ilk hafta sonu 15 Nisan'da ikinci hafta sonu ise 22 Nisan'da sahne alacak.

BLACKPINK kısa bir süre önce Asya turuna Bangkok ile başladı ve bunu Ocak ayı boyunca Hong Kong, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri takip edecek. Mart ayında Kuala Lumpur, Kaohsiung ve Manila'daki gösterilerinin ardından, 13 Mayıs'ta Singapur'da tekrar performans göstermeye başlamadan önce Nisan ayında gözle görülür bir boşluk olduğunu belirtmekte fayda var bu da hayranların dörtlünün Coachella'nın manşetinde olabileceği konusunda spekülasyon yapmasına neden oldu.

Rihanna, Drake, SZA, Olivia Rodrigo, Blink -182, Travis Scott, Dua Lipa, Red Hot Chili Peppers, LCD Soundsystem, Chemical Brothers, Paramore, Skrillex ve Tyler, The Creator'ın resmi kadro için düşünüldüğü konuşulurken, Coachella 1. gün Bad Bunny, 2. gün BLACKPINK ve 3. gün Frank Ocean tarafından yönetilecek. Festivalde başrollerin yanı sıra Gorillaz, Becky G, Rosalía, Charli XCX, Björk, Kali Uchis, Dominic Fike ve çok daha fazlası yer alıyor.

BİZE ULAŞIN