Bridgerton 3. Sezon Ertelenebilir

Dizinin yaratıcısı Shonda Rhimes'ın son hikayeden memnun olmaması nedeniyle 3. Sezon yapımının ertelendiğine dair söylentiler var.

Giriş Tarihi: 07.01.2023 15:33 Güncelleme Tarihi: 07.01.2023 15:33

Lady Whistledown, 3. sezonun tamamen kendisi ve onun aşk hikayesi hakkında olduğunu açıkladı. Penelope Featherington'ı canlandıran aktris Nicola Coughlan, Netflix'in bir söyleşisinde "Lady Whistledown gibi, epeydir bir sır saklıyorum ve size üçüncü sezonun Colin ve Penelope'nin aşk hikayesi olduğunu doğrulayabilirim" dedi. "Bu sırrı ikinci sezonun iki haftasından beri saklıyorum." İfadelerini kullanmıştı.

Şimdi ise 3. Sezonun ertelenebileceğine dair söylentiler dolaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Netflix, üçüncü sezon için çekimlerin çoktan başladığını doğrulayan oyuncu kadrosunun yer aldığı hızlı bir klip paylaştı. Tweet'te "Bridgerton'a tekrar hoş geldiniz! 3. Sezon resmi olarak yapım aşamasında" yazıyordu.

Ancak şu anda dizinin yaratıcısı Shonda Rhimes'ın son hikayeden memnun olmaması nedeniyle 3. Sezon yapımının ertelendiğine dair söylentiler var.

The Daily Mail'e konuşan bir kaynak, "Bize eğlencenin geri gelmesi gerektiği söylendi, bu nedenle değişiklikler oluyor, bu da elbette gecikmeler anlamına geliyor," dedi. "Yine de kesin olan bir şey var ki, yapım ekibi bunu Bridgerton hayranları için doğru yapmak istiyor, böylece geçmişte sahip oldukları kadar keyif alsınlar. Shonda'nın memnun olmadığı ve onları değiştirmek istediği bazı unsurlar var. Bir kısmı çok karanlık."

Şu anda, sonraki iki sezonun ne zaman yayınlanacağını söylemek için çok erken, çünkü 2. Sezon 25 Mart'ta yayınlandı, ancak kaynak malzemeye bakarsak hikayenin neye odaklanacağına dair bir fikrimiz var: Julia Quinn'nin Bridgerton romanları.

Başından beri Chris Van Dusen tarafından yaratılan TV dizisinin planı, Quinn'in her taksitte farklı bir Bridgerton kardeşine odaklanan romanlarının formatını takip etmekti. İlki Daphne (Phoebe Dynevor tarafından canlandırılıyor) etrafında dönüyor ve ikincisi Lord Anthony'yi (Jonathan Bailey) merkeze aldı.

Netflix ayrıca 3. sezonda Penelope ve Colin'in "Lady Whistledown olarak ikili hayatını dengelerken arkadaşlığının potansiyel olarak daha fazla bir şeye dönüşeceğini" doğruladı.

BİZE ULAŞIN