Netflix 1899’u İptal Etti

Netflix, gizemli bilim kurgu dizisi 1899'u sadece bir sezonun ardından iptal ederek yüksek profilli şovları iptal etme eğilimini sürdürdü.

Giriş Tarihi: 03.01.2023 11:52

Netflix, büyük bir beklentiyle ilk sezonu yayına giren bilim kurgu dizisi 1899'u sadece bir sezonun ardından iptal etme kararı verdi. Dizinin yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar, aynı zamanda bir başka hit Netflix dizisi olan Dark'ın da yaratıcılarıydı. 1899 ve Dark, izleyiciyi her fırsatta tahmin etmeye devam ettiren gizemli hikayeleri paylaştı. 1899 , Kerberos gemisindeki mürettebat ve yolculara ve yolculuklarını kısa süre önce kaybolan gemi Prometheus'a bağlayan karanlık sırlara odaklandı.

1899'un ortak yaratıcısı Baran bo Odar , Instagram'da Netflix'in gösteri için ikinci bir sezonla ilerlememeyi seçtiğini duyurdu. Bo, kendisi ve ortak yaratıcısı Jantje tarafından kaleme alınan ortak bir açıklama ile haberi açıkladı. Netflix'in şovu yenilememeyi seçmesine ne kadar üzüldükleri söyledi bu da 1899'un 2. sezonunun, 1. sezon finalinin kurduğu gizemi çözemeyeceği anlamını taşıyor.

Dizinin ortak yaratıcısı ayrıca, orijinal planın 1899 için, Netflix'in Dark'ında olduğu gibi, üç sezon boyunca kıvrımlarını ve dönüşlerini anlatmak olduğunu açıkladı. Bildiri, 1899'un hayranlarına yönelik bir teşekkürle sona eriyor ve yaratıcılar, haberin milyonlar üzerinde yaratacağı etkiye dikkat çekiyor.

Konusunun çalıntı olduğu iddiasıyla karşı karşıya kalan 1899'un ikinci sezonu merakla bekleniyordu.

BİZE ULAŞIN