Jennifer Lopez Yeni Albümünü Duyurdu

Jennifer Lopez, 2002'de çıkardığı This Is Me'nin devamı niteliğindeki "This is Me… Now" adlı albümünü duyurdu.

Giriş Tarihi: 27.11.2022 14:21

Jennifer Lopez 8 yıl sonra yeni albümü "This is Me… Now"un geleceğini açıkladı.

'This Is Me… Now', Jennifer Lopez'in son yirmi yılda kat ettiği duygusal, ruhsal ve psikolojik yolculuğu anlatacak. Albümde Lopez'in hayatı ve deneyimleri hakkında şarkılara yer verilecek. Ayrıca albümde yer alan otobiyografik hikayeler, 2023'te yayınlayacağı diğer kişisel projelerle devam edecek.

'This Is Me… Now', ünlü şarkıcının zor geçen çocukluk yıllarına, başarısız ilişkilerine ışık tutacak. Hatta yeni albümdeki 13 single'dan 'Dear Ben pt. II' ve 'Midnight Trip to Vegas' isimli şarkılar Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck ile temmuz ayında yaptığı evliliğe gönderme olacak.

Lopez, 2002'deki albümünde de Affleck için 'Dear Ben' isimli bir şarkıya yer vermişti.

Çift iki kez nişanlandıktan sonra kısa süre önce evlendi ve her zamankinden daha fazla seviliyor gibi görünüyor, bu da her yerdeki hayranlara gerçek aşkın gerçekten var olduğunu kanıtlıyor. İlk şarkı, Lopez'in partneri hakkında "Seni seviyorum / Sen mükemmelsin / Hayallerimin bir tezahürü" gibi sözlerle oldukça tatlı sözler içeriyordu. Parça veya albüm hakkında çok az şey biliniyor, ancak yakında daha fazla ayrıntı öğrenmeyi umuyoruz.

BİZE ULAŞIN