Antonio Banderas, Tom Holland'ın "Zorro" Olmasını İstiyor

Antonio Banderas, Zorro'nun başrolünde Tom Holland'ın olmasını istiyor.

Giriş Tarihi: 27.11.2022 14:36 Güncelleme Tarihi: 27.11.2022 14:43

Karakter için üç TV uyarlaması geliştirme aşamasındayken, Antonio Banderas, Tom Holland'ın başrolde yer alacağı yeni bir Zorro filmi fikrini paylaşıyor. Hem büyük hem de küçük ekranlarda çeşitli kişiler tarafından canlandırılsa da, Banderas'ın hem The Mask of Zorro hem de The Legend of Zorro'daki Zorro tasviri , onun en ikonik rollerinden ve enkarnasyonlarından biri olmaya devam ediyor ve bazılarını kimin üstlenebileceğini merak ediyor.

Antonio Banderas'a yeni bir Zorro filmi için geri dönme konusundaki düşünceleri soruldu. Oyuncu sadece başka bir filmde yer almakla ilgilendiğini doğrulamakla kalmadı, aynı zamanda rol için yeni bir oyuncunun görevi üstlenmesine ilgi duyduğunu ifade etti ve yerine Tom Holland'ı seçti.

"Evet yapardım. Bu ihtimali değerlendireceğim. Bugünkü röportajlarda sanırım birine şöyle bir şey söyledim… Zorro derlerse Anthony Hopkins'in ilk filmde yaptığını yapıp meşaleyi başkasına vereceğim dedim. Tom Holland'a. Onunla Uncharted yaptım ve o çok enerjik ve eğlenceli ve onda da bu kıvılcım var. Neden Olmasın?" diye ekledi.

Holland Bir Sonraki Zorro Olabilir mi?

Banderas'ın Holland ile Uncharted filminde çalışma deneyimi olduğu ve serideki kendi geçmişi düşünüldüğünde, gelecekte Zorro rolünü kimin devralabileceği konusunda oldukça bilgili bir bakış açısına sahip. Holland, hem Spider-Man üçlemesinde hem de Naughty Dog'un aksiyon video oyunlarının uyarlamasında fiziksel becerilerini gösterdiği için, kılıç kullanan karakterin gerektirdiği fiziksellik için mükemmel bir seçim olacaktır. Ek olarak, oyuncunun zaten bilinen bir isim olması nedeniyle, yeni bir Zorro filmine olan bağlılığı, izleyiciler arasında Banderas'ın filmlerinin arkasındaki stüdyo olan Sony'yi böyle bir proje yapmaya ikna etmek için bir miktar beklenti oluşturmaya yardımcı olabilir.

BİZE ULAŞIN