Tüm çete toplandı: Swatch x Peanuts koleksiyonu

Snoopy, Charlie Brown, Woodstock ve Peanuts çetesinin geri kalanı Swatch saatlerini ele geçirdi.

Giriş Tarihi: 02.12.2021 16:32 Güncelleme Tarihi: 02.12.2021 16:34

Yeni Swatch X Peanuts işbirliği, bizleri eğlenceli ve renkli bir maceraya hazırlıyor.

Charles M. Schulz'un ikonik karakterlerini içeren koleksiyon, Peanuts çizgi romanındaki eğlenceli anlarla hayal gücümüzü doruğa çıkarıyor ve içimizdeki çocuğu ortaya çıkararak bileklerimize eğlence getiriyor.

Yaklaşık 18.000 çizgi romanı şeridinden oluşan Peanuts, tüm zamanların en popüler çizgi romanlarından ve pop kültürünün temel taşlarından biri. Schulz'un hikayeleri, Snoopy, Charlie Brown ve Woodstock gibi çok sevilen karakterleriyle nesillere ilham olmak için çocuksu kaygıları yetişkin gerçekçiliğiyle harmanlıyor. Peanuts'ın günümüzde hala seviliyor olmasının en önemli sebeplerinden biri, neredeyse herkesin Peanuts karakterlerinden en az birini duymuş veya tümünü biliyor olması.

Swatch, Peanuts çizgi romanlarını yeniden ele alarak, çetenin sevimli tuhaflıklarını ve kişiliklerini anlatan altı tasarım oluşturdu ve bu işbirliğinin her saniyesinden çok büyük keyif aldı. Saatlerin tasarımları, markanın DNA'sına da uyarak keskin silüetler ve parlak renklerden oluşuyor. Ancak bu işbirliğini bir sonraki seviyeye taşıyan ise detaylara gösterilen özen.

Tasarımlara daha yakından bakıldığında Peanuts çizgi romanından ince esprilerin de olduğu görülüyor. First Base saatindeki akrep ve yelkovanın beyzbol topu ve onu yakalamaya çalışan beyzbol eldiveni olması gibi...

Gent ve New Gent modellerinden oluşan koleksiyondaki saatlerin cam ve kasaları bio-kaynaklı materyalden üretilirken, her saatin silikon kayış üzerindeki biritinde Peanuts logosu yer alıyor. Her model, özel olarak tasarlanmış kutularıyla birlikte satın alınabilirken, koleksiyondaki altı saati de satın almak isteyen Peanuts severler için tüm koleksiyonu birlikte sergileyecekleri çok özel bir çerçeve de mevcut.

BİZE ULAŞIN