Beyonce Turne Tarihlerini ve Şehirlerini Açıkladı

Beyoncé, Renaissance albümünün 2023 tur tarihlerini açıkladı.

Giriş Tarihi: 02.02.2023 10:13 Güncelleme Tarihi: 02.02.2023 10:14

Haftalarca süren spekülasyonlardan sonra Beyoncé, Renaissance albümünü desteklemek için 2023'te dünyanın dört bir yanındaki stadyumlarda planlanan bir dünya turunu resmen onayladı. Tur, Mayıs ayında Stockholm'de başlıyor ve Paris, Nashville, Los Angeles, Boston ve Washington DC gibi şehirlerdeki tarihleri içeriyor.

Renaissance turu, Beyoncé'nin 2018'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da 48 duraktan oluşan On the Run turundan bu yana ilk uzun dünya turnesini işaret ediyor. Bu gösteriler, şarkıcının ertesi yıl Netflix konser filmi Homecoming olarak gelen, yeniden tanımlayan Coachella performansıyla devam etti.

Renaissance turu öncesinde Beyoncé, Dubai'de yeni bir lüks otel olan Atlantis the Royal'in büyük açılışında dört yıl aradan sonra ilk başrol konserini verdi. Özel etkinlik sırasında yalnızca davetli izleyiciler tarafından hiçbir görüntü kaydedilmemesi talep edilmesine rağmen, gösterinin neredeyse tamamı saatler içinde sosyal platformlara değişen kalitede yüklendi.

Klipler birden fazla viral anı ateşledi, en dikkate değer olanı Beyoncé'nin "Drunk in Love" ve "Countdown" da dahil olmak üzere tanıdık kayıtlardaki yeni vokal düzenlemeleriydi. Özel konser, set listesinde herhangi bir Renaissance parçasını, hatta liste başı olan baş single "Break My Soul" bile içermiyordu.

Beyoncé yeniden yollara düşüyorsa, belki de albüm çıkış fragmanında bahsettiği müzik videoları için beklemek çok uzun sürmeyecek.

BİZE ULAŞIN