Beyonce'nin Dubai Konseri Hakkında Her Şey

Beyoncé'nin özel Dubai konseri, gelişen sanatının heyecan verici bir sergisiydi.

Giriş Tarihi: 23.01.2023 12:19

Şimdiye kadar herkes internetin en kötü saklanan sırrını öğrendi: Beyoncé, ultra lüks tatil yeri Atlantis The Royal Dubai'nin büyük açılışı için sahneye geri dönecekti.

Küresel süperstar neredeyse beş yıl sonra canlı seyirci önü çıkıyordu ve bu aynı zamanda aynı zamanda çığır açan albümü Renaissance'ı geçen yaz yayınladığından beri ilk seyirci önüne çıkışıydı.

Beyonce'nin Dubai görünümünün geçmiş performanslardan farkları vardı; en belirgin şekilde, süperstarın kendisinden yüksek enerjili bir koreografi olmaması. Gece, yalnızca Beyoncé'nin sesiyle ilgiliydi ve bu ses, varlığına ve gücüne hükmediyordu. Açılış kıyafeti, güneşi taklit eden kanatları çırpan çiçek açan sarı bir elbiseydi, açıkça kasıtlı bir seçimdi; tıpkı güneş gibi, dünya Bey'in etrafında dönüyor ve düzinelerce yüksek profilli editör, influencer ve Atlantis boyunca zıplayan küresel kişilikler performansa tanık olarak bu duyguyu çok iyi kanıtladı. Beyonce'yi izleyenler arasında Letitia Wright, Winston Duke, Chloe ve Halle Bailey, Kendall Jenner ve daha fazlası vardı.

YENİ ALBÜMÜ RENAİSSANCE'TAN ŞARKI ÇALMADI

Beyoncé Renaissance albümünden tek bir şarkı çalmadı, bunun yerine "Flaws and All", "Halo", "Spirit" ve daha fazlasını içeren ballad ağırlıklı bir setlist seçti. 1 saat için 24 milyon dolar ücret alan Beyoncé'nin özel konserde 19 şarkı söylediği ve 11 yaşındaki kızı Blue Ivy'nin de ona katıldığı belirtildi.

Konser için Dubai'ye giden Beyonce ve ailesinin kaldığı Royal Mansion isimli süitin fiyatının yaklaşık 82 bin dolar olduğu açıklandı. 22'nci katta bulunan süitte sinema odası, koruma odası ve kendisine ait bir yüzme havuzu bulunuyor. Daha fazla odaya ihtiyaç duyulması durumunda bu süitin yanındaki 15 oda da tutulabiliyor.

6 kulenin birleşimi olan 43 katlı, 795 odalı otelin en ucuz odasının geceliği 850 dolar. Konukların izleyebileceği 4 bin denizanası içeren metrelerce yükseklikteki bir akvaryumun dışında, sekiz ünlü şefin yer aldığı 17 restoran ve barı bulunan otelin 44 odasında yüzlerce metrelik sonsuzluk havuzu bulunuyor.

BİZE ULAŞIN