Beyonce "Break My Soul"da House Müziğini Kucaklıyor

Müzik ikonu Beyonce, Pazartesi gecesi yaklaşan yeni albümü “Renaissance”ın ilk şarkısını yayınladı.

Giriş Tarihi: 21.06.2022 16:43

Beyonce, "Renaissance" çağına hızlı tempolu, retro house esintili bir parça ve yüksek moda bir an ile başlıyor.

Müzik ikonu, pazartesi gecesi yaklaşmakta olan "Renaissance" albümünün "Break My Soul" adlı ilk şarkısını ve şarkıcıyı Alaïa Sonbahar 2022 koleksiyonundan bir tulumla gösteren albüm fotoğrafını yayınladı. Beyoncé, uyumlu opera eldivenleriyle bir de şapka takıyor.

Beyoncé, 29 Temmuz'da "Renaissance" adlı yedinci solo albümünü yayınlayacağını açıkladı. "Break My Soul", albümün ilk single'ı. "Renaissance", Beyoncé'nin 2016'da yayınladığı 65 dakikalık bir filmin de eşlik ettiği ödüllü "Lemonade" albümünden bu yana ilk albümü. "Lemonade"den bu yana Beyoncé, 2019'da "The Lion King"in yeniden çevriminin müzikleri olan "Black Is King" adlı görsel albümünü yayınladı.

Beyoncé'nin "Break My Soul"un çıkışını yapmak için yüksek moda yoluna gitmesi çok uygun. Şarkıcının "Black Is King" görsel albümü için Beyoncé, Valentino, Burberry, Mugler ve Erdem gibi tasarımcı markalardan bir dizi çarpıcı tasarım stili giydi.

En son halka açık görünümü ve performansı 2022 Oscar'larında geldi ve burada David Koma imzalı özel neon sarısı, payetli ve tüylü bir elbise içinde "Be Alive" şarkısını seslendirdi. Daha sonra tören için özel sarı, omuzları açık bir Valentino elbisesine dönüştü. Beyoncé, "Be Alive" ile En İyi Orijinal Şarkı dalında aday gösterildi.

BİZE ULAŞIN