Beyonce 7. Albümü Renaissance'ı Duyurdu

Beyonce'nin yaklaşan yeni albümü "Renaissance" hakkında şimdiye kadar bildiğimiz her şey burada.

Giriş Tarihi: 16.06.2022 15:49 Güncelleme Tarihi: 17.06.2022 12:39

Lemonade'den 6 yıl sonra Beyonce, bir sonraki projesi hakkında ipuçları bırakıyor. Beyonce nihayet yedinci stüdyo albümünün gerçek bir ince sosyal medya güncellemesiyle kendi tarzında yolda olduğunu doğruladı.

Süperstar, Instagram biyografisini güncelleyerek albümün adını doğruladı ve çıkış tarihini 29 Temmuz olarak paylaştı. Spotify ayrıca, "Geri sayım resmen başladı. Beyoncé 29 Temmuz'da #RENAISSANCE" yazısıyla albümün çıkışını doğruladı. Beyonce, Instagram'dan profil resmini kaldırdıktan ve resmi web sitesinde gizemli bir "B7" yer tutucusu göründükten sonra hayranlar sürekli olarak duyuruyu bekliyordu.

Son solo stüdyo albümünün çıkışından bu yana çalışmalarını sürdüren Queen B, canlı albümü ve konser filmi Homecoming ile birlikte efsanevi Coachella performansıyla hayranlarını sevindirdi. Ayrıca, Disney'in canlı aksiyon filmi The Lion King'de Nala'yı seslendirerek yıldız sırasını aldı ve ardından bunu Afrobeats derleme albümüne ve Black Is King filmine dönüştürdü. Şimdi, süperstar yeni müziğin ufukta olduğuna dair söz veriyor.

Beyonce, geçen yıl Bazaar'ın kapak hikayesinde albümün başlığını da ima etti, "Geçen yıldaki tüm izolasyon ve adaletsizlikle birlikte, sanırım hepimiz kaçmaya, seyahat etmeye, sevmeye ve yeniden gülmeye hazırız. Bir rönesans hissediyorum, ortaya çıkıyor ve bu kaçışı mümkün olan her şekilde beslemenin bir parçası olmak istiyorum."

Süperstar BAZAAR'a pandemiyi stüdyoda geçirdiğini ve tanınmış özverisini ve müzik uzmanlığını yaklaşan projesine uyguladığını söyledi. "Bir buçuk yıldır stüdyodayım. Bazen doğru vuruşu veya tuzağı bulmak için binlerce sesi kişisel olarak aramam bir yılımı alıyor. Bir koro 200'e kadar yığılmış armoniye sahip olabilir" diyor.

Geçen yıl Homecoming veya Black Is King'i yeniden izlemekten keyif alan hayranlar, Beyoncé'nin yeni müzik kaydederken de benzer bir keyif aldığını bilsin.

BİZE ULAŞIN