Beyonce Yeni Albüme Dair İpuçları Veriyor

Beyonce 6 yılın ardından gerçekten yeni bir albüm mü çıkarıyor?

Giriş Tarihi: 13.06.2022 11:28

Altı uzun yılın ardından, Beyoncé nihayet yedinci stüdyo albümünü çıkarmaya hazırlanıyor olabilir. Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, Beyonce, yakında büyük bir şeyin geleceğine dair ipuçları veriyor. 9 Haziran'da Beyoncé, Instagram'dan TikTok'a kadar tüm sosyal medya hesaplarındaki profil resimlerini sildi. Ardından 11 Haziran'da resmi web sitesinde iki gizemli sayfa belirdi.

Web sitesini ziyaret ederseniz , şarkıcıdan "What is a B7?" yazan yeni bir mesaj bulacaksınız. Görsele ulaşmak isterseniz 10 Haziran, 11 Haziran ya da sadece B7 araması yapılıyordu. Bu sorunun resmi bir cevabı yok ama en bariz olanı yeni bir albüm. Ne de olsa Beyoncé'nin bir sonraki albümü, canlı aksiyon "The Lion King" film müziğini saymazsak, genel olarak yedinci olacaktı.

Ancak, gizem burada bitmiyor. İlk olarak Buzzing Pop tarafından bildirildiği üzere, "B8" için bir kabuk sayfası da ortaya çıktı. Sayfayı "B8" terimi aratılarak bulunabilirdi. Ancak tüm bu sayfalar çıkan haberler üzerine silindi. Bu, ikili bir albümün yolda olduğu veya Beyoncé'nin tamamen planladığı başka bir şey olduğu anlamına gelebilir.

Söylentilere değer katan şey, Grammy kazananının daha önce 2016'da "Lemonade" albümüne hazırlanırken sosyal medya hesaplarından gönderileri silmiş olması. Sıra dışı sosyal medya etkinliğini, şimdi efsanevi 2016 Super Bowl devre arası performansından sadece bir gün önce "Formation" yayınlayarak izledi. Tarih tekerrür ediyorsa, "B7" (ve "B8") ile ilgili haberler çok uzakta olmayabilir.

Ağustos 2021'de Harper's Bazaar ile yaptığı röportajda Beyoncé, yeni müzik üzerinde çalıştığını açıkladı. "Geçen yıldaki tüm tecrit ve adaletsizlikle birlikte, hepimizin kaçmaya, seyahat etmeye, sevmeye ve tekrar gülmeye hazır olduğunu düşünüyorum" dedi. "Bir rönesansın ortaya çıktığını hissediyorum ve bu kaçışı mümkün olan her şekilde beslemenin bir parçası olmak istiyorum. Bir buçuk yıldır stüdyodayım. Bazen binlerce ses arasında kişisel olarak arama yapmam bir yıl sürüyor. Sadece doğru vuruşu veya kapanı bulmak için. Bir koroda 200'e kadar yığılmış armoni olabilir. Yine de, kayıt stüdyosunda hissettiğim sevgi, tutku ve şifa miktarı gibisi yok. 31 yıl sonra, aynı heyecan verici hissettiriyor dokuz yaşındayken olduğu gibi. Evet, müzik geliyor!"

Yaklaşık bir yıl sonra, şarkıcı bir tür büyük duyuru için hazırlanıyor gibi görünüyor. Beyoncé'nin önceki sosyal medya etkinliği herhangi bir gösterge ise, hayranlar kendilerini her an piyasaya çıkacak yeni müziklere hazırlamalılar.

BİZE ULAŞIN