Beyonce Yeni Albümü Üzerinde Çalışıyor

Beyonce son bir yıldır yeni müzikler üzerinde çalışıyor.

Giriş Tarihi: 16.08.2021 11:37 Güncelleme Tarihi: 16.08.2021 11:39

Beyonce son albümü Lemonade'den sonra en son projesi hakkında ipuçları veriyor. Son solo stüdyo albümünün çıkışından bu yana çalışmalarını sürdüren Beyonce, canlı albümü ve konser filmi Homecoming'in yanı sıra destansı Coachella performansıyla göz kamaştırdı.

Ayrıca, Disney'in canlı aksiyon filmi The Lion King'de Nala'yı seslendirerek sinemaya adım attı ve ardından bunu Afrobeats derleme albümüne ve Black Is King filmine dönüştürdü.

Şimdi, karmaşık 2020 yıldan çıktıktan sonra, süperstar yeni müziğin ufukta olduğuna dair söz veriyor. Beyonce, "Geçen yıl boyunca yaşanan tüm tecrit ve adaletsizlikle birlikte, sanırım hepimiz kaçmaya, seyahat etmeye, sevmeye ve yeniden gülmeye hazırız. Bir rönesansın ortaya çıktığını hissediyorum ve bu kaçışı mümkün olan her şekilde beslemenin bir parçası olmak istiyorum." diyor.

Hayranlarının deyimiyle Queen B, "Bir buçuk yıldır stüdyodayım. Bazen doğru vuruşu veya kapanı bulmak için binlerce ses arasında kişisel olarak arama yapmam bir yılımı alıyor. Bir koroda 200'e kadar yığılmış armoni olabilir" dedi.

Müziği kaydetmenin her zaman ona neşe getirdiğini - bir sonraki albümün istisna olmadığını ortaya koyuyor.

BİZE ULAŞIN