Beyonce'nin IVY PARK'ı Adidas Top Ten 2000'i Yeniliyor

Basketbol spor ayakkabısı fütürist bir yükseltmeye kavuşuyor.

Giriş Tarihi: 17.01.2023 09:43 Güncelleme Tarihi: 17.01.2023 09:43

adidas görünüşe göre bu yıl odağını diğer daha az sorunlu ortaklıklarına kaydırıyor, bunlardan biri Beyoncé'nin dinamik IVY PARK serisi. Tasarım ikilisi, adidas IVY PARK Top Ten 2000 olarak adlandırılan yepyeni bir spor ayakkabı silüetini piyasaya sürüyor. Görünüşe göre açık hava yürüyüş botlarından ilham alan yenilenen silüet, klasik basketbol spor ayakkabılarının tüm imza detaylarını içeriyor ve fütüristik tasarım detaylarıyla yeniden tasarlandı.

Top Ten 2000, dalgalı kaplamalar ve süet vurgularla tamamlanan bir deri üst kısımdan oluşan canlı bej ve turuncu renk grubuna sahip. Ayakkabılar IVY PARK marka kabartmalıdır ve canlı turuncunun iki farklı tonunda zikzaklı taban birimlerinin yanı sıra turuncu, siyah ve bej benekli bağcıklardan oluşuyor.

Spor ayakkabının üçgen kalıplı tabanını parlak turuncu gölgeler kaplayarak Top Ten 2000'in ayırt edici tasarımına daha da fazla dikkat çekiyor. Bağcık sisteminde birkaç turuncu benek ortaya çıkarken, nane yeşili, ortak markalı iç tabanlarda şaşırtıcı bir renk patlaması yaratıyor. Bu canlı makyajın ortasında, IVY PARK süet logo rozeti sayesinde çıkıntılı dile onay damgasını vuruyor.

Yeni adidas IVY PARK Top Ten 2000, 20 Ocak'tan itibaren satışa çıkacak.

BİZE ULAŞIN