Julia Roberts ve Jennifer Aniston Aynı Filmde Buluşuyor

Julia Roberts ve Jennifer Aniston, 'Palm Springs' yönetmeni Max Barbakow'dan beden değiştirme komedisinde rol alacak.

Giriş Tarihi: 01.02.2023 11:27 Güncelleme Tarihi: 03.02.2023 08:04

Julia Roberts ve Jennifer Aniston, "Palm Springs" film yapımcısı Max Barbakow'un yeni komedisinde vücut değiştirecekler.

Proje haberlerini ilk kez yayınlayan Deadline'a göre Amazon, birkaç stüdyo ve yayıncı arasındaki bir ihale savaşından sonra filmi hazırlıyor. Barbakow, Margot Robbie'nin yapım şirketi LuckyChap Entertainment tarafından desteklenen filmi yazıp yönetecek . CAA, Amazon'a satış için aracılık etti.

Önemli yeteneği ve finansörleri dışında, film hakkında bilinen neredeyse hiçbir şey yok. Ancak Roberts ve George Clooney'li "Ticket to Paradise"ın yanı sıra Sandra Bullock ve Channing Tatum'lu "The Lost City"nin son sürpriz başarıları, türün aksi yönde değiştiği bir dönemde yıldız odaklı komedilere gerçek bir talep olduğunu kanıtladı. Gişede "Cennete Bilet" ve "Kayıp Şehir" dünya çapında 150 milyon dolardan fazla hasılat yaptı.

Barbakow en çok ilk uzun metrajlı film yapımcılığında yönettiği "Palm Springs" ile tanınır. Andy Samberg ve Cristin Milioti'yi bir zaman döngüsünde sıkışıp kalan düğün konukları olarak ön plana çıkaran yüksek konseptli komedi, prömiyerini 2020 Sundance Film Festivali'nde yaptı ve Neon ile Hulu'ya 17,5 milyon dolarlık rekor bir fiyata satıldı. "Palm Springs"in sinemalarda oynaması planlanmıştı, ancak pandemi sırasında gösterime girdiği için çoğunlukla çevrimiçi olarak ve belirli arabalı sinema yerlerinde gösterildi.

BİZE ULAŞIN