Yeni normal artık arabalı konserler

Türkiye'de bir ilk olacak arabalı konserler, 26 - 27 Haziran'da İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi-Yenikapı'da yapılacak. Etkinlik kapsamında sahne alacak ilk isim ise Kenan Doğulu.

Giriş Tarihi: 09.06.2020 09:31

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni koronovirüs nedeniyle sosyal mesafeye dikkat ediliyor. Fakat bir yandan da hayat devam ediyor ve insanlar yaz aylarını daha keyifli kılmak istiyorlar. Bunun için de kültür sanat alanında çözümler geliştiriliyor. Daha önce örneğini gördüğümüz arabalı sinema etkinliğinden sonra şimdi de yeni normal arabalı konser organizasyonları.

Türkiye'de bir ilk olacak arabalı konserler, 26 - 27 Haziran'da İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi-Yenikapı'da yapılacak. Etkinlik kapsamında sahne alacak ilk isim ise Kenan Doğulu. İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi - Yenikapı'da 1400 araç kapasiteli konserler, sterilize ve sosyal mesafe sınırları içerisinde gerçekleşecek. Araçlar, sosyal mesafe kuralına uygun girişte dezenfekte edilecek ve seyircilere maske verilmesinin ardından sosyal izolasyon sağlanacak.

BİZE ULAŞIN