No Time To Die'ın vizyon tarihi ertelendi

25. James Bond filmi No Time To Die'ın vizyon tarihi corona virüs nedeniyle ertelendi.

Giriş Tarihi: 05.03.2020 14:48 Güncelleme Tarihi: 06.03.2020 16:43

Hızla yayılmaya devam eden corona virüs salgını kültür sanat etkinliklerini de etkiledi. Moda dünyasının defileleri iptal etmesinin ardından, filmlerin çekim ve vizyon tarihini değiştirdiği de gelen bilgiler arasında.

Son gelen haber ise corona virüs salgını dolayısıyla Daniel Craig'in son kez James Bond'a hayat verdiği No Time to Die'ın (Ölmeye Zaman Yok) ertelenmesi oldu. Çin, İtalya, İran, Fransa, İsviçre, Japonya, Hong Kong ve Güney Kore gibi ülkelerde yayılmaya devam salgın nedeniyle insanlar sinema salonu gibi kapalı alanlarda uzun süre vakit geçirmek istemiyor.

Dünyanın virüs nedeniyle alarma geçtiği bu günlerde No Time to Die'ın (Ölmeye Zaman Yok) vizyon tarihi ertelendi. 8 Nisan 2020'de vizyona girmesi heyecanla beklenen film, 25 Kasım 2020 tarihinde izlenebilecek. ABD'de vizyon tarihi 25 Kasım'a ertelenen No Time to Die'ın Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Ancak filmin ABD'deki vizyon tarihinden bir hafta önce, yani 18 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

Fleabag ve Killing Eve'in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge'in senaryosuna katkıda bulunduğu filmi yapımlarla tanınan Cary Fukunaga yönetiyor.

BİZE ULAŞIN