2020'nin en iyi korku filmleri

İzlenecekler listesini hazırlarken en kararsız kalınan konulardan biri ne izleyeceğini bilememektir. Özellikle korku-gerilim türündeki filmlerden hoşlanıyorsanız bu yazımız tam size göre 2020'nin en iyi korku filmlerini sizler için derledik.

Giriş Tarihi: 28.02.2020 16:39 Güncelleme Tarihi: 28.02.2020 17:06

Kararsızlığınızı bir kenara bırakarak en çok izlenen ve beğenilen filmlerden bir liste yapabilirsiniz. Boş zamanlarını film izleyerek geçirmek isteyenler 2020'nin en iyi korku filmleri listesine göz atabilir. İşte filmlerin konusu ve oyuncuları…

UNDERWATER (DERİN SULAR)

Başrollerinde Kristen Stewart, T.J. Miller, Jessica Henwick yer alırken yönetmen koltuğunda William Eubank oturuyor. Denizaltı ekibi suyun altında laboratuvar çalışmaları yaparken yıkıcı bir deprem meydana gelir. Okyanustaki bu depremden dolayı hasar alan laboratuvardan dolayı binlerce km altında mahsur kalan denizaltı ekibi ölüm kalım savaşı vermek zorundadır. Gerilim ve korkuyu iliklerinize kadar hissedeceğiniz sahneler göreceksiniz. 10 Ocak'ta vizyona girdi.



HORSE GIRL

Alison Brie, Debby Ryan, Paul Reiser oyuncularını gördüğümüz Horse Girl hem korku hem gerilim hem de dramatik konular içeriyor. Netflix orijinal filmlerinden biri olan ve 7 Şubat'tan bu yana izlenebilen Horse Girl'de el sanatlarına, atlara ve doğaüstü suç dizilerine meraklı olan bir genç kızın hayatı işleniyor. Gördüğü rüyaların günden güne daha bilinçli hale geldiği ve gerçek hayatına müdehale ettiğini gördükçe olaylar daha farklı bir boyut kazanıyor.



THE INVISIBLE MAN (GÖRÜNMEZ ADAM)

Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer oyuncularının yer aldığı ve yönetmen koltuğunda Leigh Whannell'in oturduğu The Invisible Man 28 Şubat itibariyle vizyonda olacak. Fantastik, korku ve gerilim içerikli olan film Cecilia adındaki bir genç kızın hayatını anlatıyor. Cecilia varlıklı ve zeki bir bilim insanı ile birlikte olsa da duygusal ve fiziksel şiddete maruz kalıyor. Sevgilisinin intihar etmesi ve bazı ürkütücü tesadüfler ise akıl sağlığını sınayacaktır.

THE HUNT

Filmde Betty Gilpin, Ike Barinholtz, Emma Roberts ve Hilary Swank'ın başrollerini paylaştığı The Hunt'ın yönetmen koltuğunda Craig Zobel oturuyor. 13 Mart'ta vizyona girecek olan filmin konusu oldukça heyecan verici. Birbirini daha önce hiç görmemiş 12 kişinin bilmedikleri boş bir arazide uyanmasıyla hikaye başlıyor. Oraya nasıl geldiklerini bilmiyorlar ve kendilerini korkutucu bir oyunun içinde av olarak buluyorlar. Sürükleyici bir hikayesi bulunan film, izleyicileri ekrana kilitleyecek.

A QUIET PLACE PART II (SESSİZ BİR YER)

Başrollerinde Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou ve Wayne Duvall gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda John Krasinski'nin bulunduğu A Quiet Place Part II 20 Mart'ta vizyona girecek. Sessiz Bir Yer'in devamı olarak çekilen film, gerilim ve fantastik sahneler de içeriyor. İlk filmdeki saldırıdan kurtulmaya çalışan bir ailenin hikayesini konu alan filmin ilkinde hayatı güvenliklerini sağlamk için susmayı tercih etmişlerdi. Macera heyecanlı bir şekilde devam edecek.

BİZE ULAŞIN