Netflix The Eddy’den ilk fragman geldi!

Farklı ülkelerden insanların dizi ve film izlediği platform Netflix, yeni yapımların duyurusunu yapmaya devam ediyor. Netflix’in yeni müzikali The Eddy’nin ilk fragmanı yayınlandı. The Eddy’nin prömiyeri ise Berlin Film Festivali'nde yapılmıştı.

Giriş Tarihi: 28.02.2020 12:57 Güncelleme Tarihi: 28.02.2020 13:07

Günümüz Paris'inin renkli ve çok kültürlü mahallelerinde geçen The Eddy, 8 bölümden oluşan mini-dizi olarak çekildi. Hem müzikal hem de dram konulu olarak çekilen filmin tüm dünyada izlenmeye açılacağı tarih ise 8 Mayıs 2020 olarak belirlendi. Bu kategorideki dizileri sevenlerin keyifle izleyeceği bir dizi olması bekleniyor.

NETFLIX THE EDDY TANITIMI

THE EDDY KONUSU VE OYUNCULARI

Melissa George, Adil Dehbi, Benjamin Biolay, Tchéky Karyo ve Rapçi Sopico gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunu ise Damien Chazelle, Alan Poul, Houda Benyamina ve Laïla Marrakchi paylaşıyor. Dizinin soundtrackleri Arista Records tarafından hazırlandı. Müziğin önemine vurgu yapan dizi de müziğin birleştirici ve iyileştirici yönü ele alınıyor. Hem tanıtım hem de afişin yayınlandığı dizi, The Eddy'i merakla bekleyenleri daha da heyecanlandırdı.

BİZE ULAŞIN