No Time to Die en uzun James Bond filmi olacak

Daniel Craig’in James Bond’a son kez hayat verdiği No Time to Die, bugüne kadarki en uzun James Bond filmi olarak seyirciyle buluşacak.

Giriş Tarihi: 02.03.2020 11:50

Daniel Craig'in James Bond'a son kez hayat verdiği No Time to Die filmi 163 dakika olacak.

Bu süreyle No Time to Die, bugüne kadarki en uzun James Bond filmi olacak. Daha önce bu rekor, 148 dakika uzunluğundaki Spectre'a aitti.

No Time to Die'ın oyuncu kadrosunda Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Billy Magnussen ve Dali Benssalah gibi isimler de yer alıyor.

Daniel Craig'li No Time to Die, 3 Nisan'da vizyona girecek.

Dünyanın en ünlü ajanı diyebileceğimiz 007 James Bond, nesillerdir varlığını sürdürüyor. Bugüne kadar onlarca İngiliz asıllı oyuncu tarafından hayat verilen karakterin Daniel Craig versiyonunda araba sahneleri ikonik hale gelmişti. Daniel Craig, ilk kez Aston Martin kullanmasıyla ilgili açıklama yaptı. TopGear'a konuşan Craig şu sözleri sarf etti: "Biliyorsun ki araba kullanıyor taklidi yapıyoruz. Taklit yapmayan tek kişi Steve McQueen'di. Araba kullanmaya devam etsem de artık bunu yapmaya iznimiz yok. Matera'da DB5 kullanmama izin verilmişti. Birçok uzmana bu konuda ulaşabildiğim ve konuşabildiğim için şanslıyım. Tekerlerin ardındaki doğru vücut dilini konuşuyoruz."

BİZE ULAŞIN