LeBron James, Space Jam 2 ile beyaz perdeye geliyor

Günümüz basketbolunun şüphesiz en popüler ve en başarılı isimlerinden biri olan LeBron James, Looney Tunes'un ikonik karakterleriyle parkeye iniyor. İlk beşimiz şöyle: LeBron James, Bugs Bunny, Daffy Duck, Tazmanya Canavarı, Marslı Marvin

Giriş Tarihi: 23.02.2019 17:02 Güncelleme Tarihi: 23.02.2019 17:04
Looney Tunes ve basketbolcuların işbirliği uzun yıllar sonra yeniden alevleniyor. Efsanevi basketbolcu Michael Jordan ve Looney Tunes'un ikonik çizgi akrakterleri Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı ve diğerlerinin rol aldığı Space Jam filmi 1996 yılında beyaz perdeye damga vurmuştu. Şimdi, Space Jam 2 için ısınmaya başlayabiliriz!



LeBron James ve Looney Tunes ortaklığı nihayet açıklandı. Bu kez çizgi karakterlere parkede LeBron eşlik edecek ve Kral bu kararını şöyle açıklıyor: "Çocukların sadece kendilerini hayallerinde ne kadar güçlü hissettiklerini ve hayallerini bırakmadıkları takdirde ne kadar güçlenebileceklerini anlamalarını çok isterim..."



Space Jam 2, Ryan Coogler'in yapımcılığı ve Black Panther ve Creed gibi yapımlardan tanıdığımız Terence Nance'ın yönetmenliğinde 2021 yılında vizyona girecek. Çekimlerine önümüzdeki yaz başlanacak heyecan verici yapım, tam 25 yıl aradan sonra devam filmiyle karşımıza çıkmış olacak.

​Space Jam hikayesi

​Space Jam, Michael Jordan'ın basketboldan emekli olduktan sonra beyzbola geçmesiyle başlıyor. Nerdlucks isimli bir çetenin Looney Tunes karakterlerini alıkoyar ve tutsakları ilan eder. Looney Tunes karakterlerimizin serbest kalmaları için tek şart bir basketbol maçında onları yenmeleridir... Bu noktada en büüyk problem Nerdlucks çetesinin NBA basketbolcularının yeteneklerini çalmış olmaları. Looney Tunes karakterlerimiz bu zorlu durumla başa çıkmak için Jordan'dan yardım ister. Unutulmaz bir maça şahitlik ettiğimiz o yıllardın üzerinden uzun zaman geçti. Şimdi ise LeBron James'i bekleyen heyecanlı hikayenin peşindeyiz. Bol şans!

BİZE ULAŞIN