Chris Hemsworth, Hulk Hogan biyografisinde rol alacak

Marvel'in Thor karakterine hayat veren Chris Hemsworth, Amerikan güreşinin popüler ismi Hulk Hogan'ın biyografik filminde yer alacak. Hulkmania Chris Hemsworth'ü favorilerimize ekliyoruz.

Giriş Tarihi: 23.02.2019 10:24
Mervel'in Thor'u Chris Hemsworth, medyatik Amerikan güreşçisi Hulk Gogan'ı canlandracağı yeni projeyle gündeme geldi. Chris Hemsworth, Amerika'nın en ünlü güreşçilerinden biri olan Hulk Hogan'ın hayatını anlatacak bir filmle karşımıza çıkacak.



Hulk Hogan'ın biyografik filmini, şu sıralar yeni Joker filmini yöneten, Hangover serisinden de tanıdığımız Todd Philips yönetecek. Senaryosunu Scott Silver ve John Pollono'nun yazdığı film için çalışmalar hızla devam ediyor. Ayrıca yapımın Netflix aracılığıyla seyircilerle buluşması için görüşmeler sürüyor.


Hulk Hogan'ı tanıyalım!



Hulk Hogan 1980'li yılların televizyon şovlarının popüler isimlerinden biri olarak hayatımıza girdi. Hogan, Rocky 3'te Thunderlips lakabıyla çıktığı güreş maçının ardından Sevimli Dev, Spy Hard, Gremlinler 2 gibi filmlerde izleyiciyle buluşmuştu. Hulkmania ile beyaz perdede bir randevunuz var.
BİZE ULAŞIN