Yetişkin animasyonu: Love, Death + Robots

Netflix'in yeni yıldızı Love, Death + Robots, usta yapım ekibi ve 18 öyküsüyle yakında ekranlara ambargo koymaya hazırlanıyor. Fantastik, bilim kurgu, korku ve komedi... Siz hangisini tercih ederdiniz?

Giriş Tarihi: 22.02.2019 17:08 Güncelleme Tarihi: 22.02.2019 17:44

Yazı Baran ALIŞKAN

Netflix, ses getiren yapımlar konusunda yayın platformlarının amiral gemisi olmaya karar vermiş gibi görünüyor. Şirket, agresif tarzını sürdürmeye devam ediyor. Black Mirror, Dark ve Roma filmi gibi gösterişli yapımlarına bu kez farklı tarzda bir içerikle yenisi eklemeye hazırlanıyor.

Love, Death + Robots, ilk kez adını duyduğumuzda bizi fazlasıyla heyecanlandıran bir yapım olarak zihnimize kazındı. Favori yönetmenlerimizden –bizim tabirimizle- Fight Club(er) David Fincher (Kült filmin yönetmeni) ve Deadpool'un yaratıcılarından Tim Miller'ın ortaklığıyla karşımıza çıkacak 'yetişkin animasyonu' önümüzdeki dönem ekranlarımıza ambargo koymaya kararlı.


David Fincher

Henüz ilk fragmanını izlediğimiz yapım, 18 öyküden oluşan bir antoloji olarak karşımıza çıkacak. Fantastik, bilim kurgu, korku ve komedi unsurlarını bir arada aynı potada nasıl eriteceğine dair şüphelerimiz elbette var. Fakat Fincher ve Miller ortaklığının referansı tüm şüphelerimizi yok etmeye fazlasıyla yetiyor. Netflix bünyesine yayınlanacak yapım, internetin doğası gereği cesurca anlatılacak hikayelerden oluşacak beklentimizi de koruyoruz. Tüm dünyadan alanında başarılı sanatçıların katkıda bulunduğu Love, Death+Robots global bir eser olarak 'favorilerimiz' arasına girebilir. Lütfen dikkat!


Tim Miller

Love, Death and Robots

Netflix, Love, Death + Robots yapımının ilk fragmanını geçtiğimiz günlerde paylaştı. Hikayenin tabiatına uygun olarak fragmanın başına bir uyarı eklemeyi ihmal etmedi.

"Birazdan izleyeceğiniz fragman sadece yetişkin izleyiciler için uygundur."

Bir saniye! Ekranda gelişen bozulmalar bir anda fragmandaki uyarının değişmesiyle sonuçlanıyor. İşte karşınızda yeni uyarı:

"Birazdan izleyeceğiniz fragman sadece sorunlu izleyiciler için uygundur."

Netflix yeni yıldızını şöyle takdim ediyor: "Korkunç yaratıklar, uğursuz sürprizler ve kara komedi bir arada. Tim Miller ve David Fincher imzalı bu animasyon antolojisi, iş yerinde izlenmeyecek türden." Bu tanıtım metninde de anlayacağınız üzere ofis yasaklılar listesine ekleniyor. Sahi, siz ofiste dizi izlemiyorsunuz değil mi?


Gary Cole, Mary Elizabeth Winstead ve Topher Grace

Love, Death + Robots; Topher Grace, Mary Elizabeth Winstead ve Gary Cole'un oyuncu kadrosunda, David Fincher ve Tim Miller ile buluşmasıyla yakın gelecekte kült unvanına kavuşabilir. Her ihtimale karşı bu sıfatı ilk kez kullanmış olmak adına yerimizi ayırtıyoruz. 15 Mart'ta 'oynat' butonunda buluşmak üzere!


BİZE ULAŞIN