UGG 2023 - 2024 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu “Feels Like UGG” Konseptiyle Tanıtıldı

Ayakkabı distibütörü VES, UGG Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu tanıttığı lansmanda moda dünyasından isimleri, influencerları ve ünlü simaları ağırladı.

Giriş Tarihi: 06.10.2023 15:04 Güncelleme Tarihi: 06.10.2023 15:06

UGG markasının "Feels Like UGG" konseptiyle hazırlanan davette, 2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nun öne çıkan parçaları sergilendi. VES Yönetim Kurulu Başkanı Moris Doenyas, "UGG'ın Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Sıra dışı bir marka olan UGG, önce Hollywood starları, moda editörleri, ünlüler tarafından giyilmeye başlanan marka iken; kısa sürede tüm dünyada aranan, sevilen, giyilen bir marka haline geldi. Önceleri, ismi ile özdeşleşen ikonik klasik botu ile tanınan ve sevilen marka, kısa zamanda yaratıcılık, kalite ve üstün işçilik özellikleri ile ayakkabının yanına giyim, aksesuar ve ev dekorasyonunu da ekleyerek global bir marka haline geldi. Bugün UGG, ayakkabı sektörünün premium markalarından biri. "Feels Like UGG" konsepti ise modanın ötesinde hepimizin bağ kurabileceği bir yaşam tarzı." şeklinde konuştu.

Ev sahipliğini VES Yönetim Kurulu Başkanı Moris Doenyas'ın üstendiği UGG 2023/24 Sonbahar Kış koleksiyon lansmanına; Deren Talu, Hande Subaşı, Gizem Katmer, Halil İbrahim Ceyhan, Kerem Cem, Leyla Başak Kaçar gibi ünlü isimler katıldı. Katılımcılar davette farklı UGG tasarımları ile boy gösterdi.

Yasemin Gebeş & Moris Doenyas

BİZE ULAŞIN