BTS'den Jimin Tiffany & Co.'nun En Yeni Elçisi Oldu

Başarılı K-pop şarkıcısının mücevher markası için ilk kampanyası bu yılın sonlarında gelecek.

Giriş Tarihi: 03.03.2023 12:56 Güncelleme Tarihi: 03.03.2023 12:57

BTS'den Jimin, markanın son elçisi olarak Tiffany & Co.'ya katıldı. Güney Koreli vokalistin bir Tiffany and Co markalı bir sürü "Lock" bilekliği bileğine geçirdiği bir fotoğrafla resmiyet kazanan Jimin'in markayla çalışması hemen başladı ve WWD'ye göre ilk kampanyası da bu yıl içinde gelecek.

Sözleşmeye göre Jimin, gelecek reklam kampanyalarına öncülük edecek ve mücevher markasının önemli marka etkinliklerinde yüzünü gösterecek. Markanın duyurusuna göre, "Jimin, önümüzdeki kampanyalarda ikonik Tiffany & Co. tasarımlarını giyerek mücevher stiline benzersiz yaklaşımını sergileyecek."

Jimin yaptığı açıklamada, "Tiffany ile ortak olmak ve tasarım, yenilikçilik ve sanat tutkusu olan bir markanın değerlerini somutlaştırmak büyük bir onur." dedi.

"BTS'in çok yönlü sanatçısı Jimin'i en yeni marka elçimiz olarak karşılamayı dört gözle bekliyoruz. Tiffany and Co.'yu özetleyen enerjiyi, stili ve modernite duygusunu somutlaştırıyor. Bu baharda başlayacak olan gelecekteki kampanyalarımızı açıklamaktan gurur ve inanılmaz heyecan duyuyoruz." diyor Tiffany'nin ürün ve iletişimden sorumlu başkan yardımcısı Alexandre Arnault.

BTS'deki grup arkadaşlarıyla birlikte Fransız moda evinde yıllarca çalıştıktan sonra Jimin, Dior ile küresel bir elçilik anlaşması imzalamıştı.

BİZE ULAŞIN