Pharrell'in JOOPITER'ı İlk Adanmış Yüksek Mücevher Müzayedesini Sunar

Pharrel'ın 'A Journey Through Gems' müzayedesi, dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Lorraine Schwartz ile ortak çalışıyor.

Giriş Tarihi: 07.03.2023 06:29

Damla Yüce

Pharrell Williams'ın küresel ilk dijital müzayede evi JOOPITER, özel yüksek mücevher müzayedesi A Journey Through Gems'i resmen duyurdu. Müzayede, dünyaca ünlü Amerikalı yüksek mücevher tasarımcısı ve üçüncü nesil elmas satıcısı Lorraine Schwartz ile ortaklaşa sunuluyor.

Schwartz, sektörde en gıpta ile bakılan yüksek mücevher parçalarından bazılarını ve ısmarlama tasarımları birinci sınıf ünlülere getirme konusunda köklü bir üne sahip. Endüstri ikonlarıyla süslenmiş çalışmaları, genellikle kırmızı halılarda karşımıza çıkıyor ve her fotoğrafçının flaşıyla dünyanın gözlerini kamaştırıyor. Değerli Taşlarla Bir Yolculuk müzayedesi, Schwartz'ın kariyeri boyunca dünyanın en nadide taşlarından bir seçki ve türünün tek örneği kreasyonları içerecek.

Müzayede parçaları olarak seçilen mücevherler arasında; dikkat çekici ve kimyasal olarak en saf elmas türü olan 50 karatlık D Flawless Type IIa kalp şeklinde nadir bir elmas,doğal mor safir, doğal paraiba ve pırlantaların yanı sıra 18 ayar beyaz altın pırlanta ve uyumlu küpelerle Kolombiya zümrüt önlük kolyeden oluşan dört panelli elmas şeklindeki küpeler bulunuyor.

Pharrell, çok rağbet gören 26 karatlık Asscher kesimli kanarya sarısı pırlanta yüzük de dahil olmak üzere, Schwartz'la birlikte belirli sayıda takıyı birlikte tasarladı.

JOOPITER ile yaklaşmakta olan ortaklığına ilişkin yaptığı açıklamada Schwartz, şunları söyledi: "20 yılı aşkın bir süre önce Pharrell ile tanışacak kadar şanslıydım. Benim için A Journey Through Gems, yalnızca şu anda mevcut olan en iyi ısmarlama yüksek mücevherlerin bir kürasyonu değil, aynı zamanda mücevherler aracılığıyla anlatılan yolculuğumuzun ve ilişkimizin hikayesidir. Hayatta bir kez karşılaşılabilecek bu satış için JOOPITER ile ortak olmaktan, bu değerli taşlara ve küresel bir izleyici kitlesine erişim sağlamaktan heyecan duyuyorum."

A Journey Through Gems müzayedesi, 17 Mart'ta JOOPITER'da çevrimiçi olarak küresel teklif vermeye açılacak.

BİZE ULAŞIN