Teen Wolf'un Dylan'ı AMI kampanyasında başrolde

'Teen Wolf' Aktörü Dylan O'Brien, 90'ların süper modeli Kristen McMenamy ile birlikte AMI'nin İlkbahar Yaz 23 kampanyasına öncülük ediyor.

Giriş Tarihi: 03.03.2023 12:06

Damla Yüce

AMI Alexandre Mattiussi'nin İlkbahar/Yaz 2023 defilesi göz doldurucuydu. Sacré Cœur Bazilikası'nda sahnelenen anıtsal sunum, tüm gösterinin ve koleksiyonun ithaf edildiği şehir olan Paris'i yukarıdan görüyordu. Şimdi AMI, SS23 koleksiyonunu kendi Michael Bailey-Gates-shot kampanyasında öne çıkarmak için moda ve fotoğrafçılığın temellerine geri dönüyor.


Gates ve AMI'nin beş işbirliği boyunca süren ilişkisi sonucu, AMI'nin güzel minimalist koleksiyonlarının dürüst, mütevazi tasvirleri ortaya çıkıyor. Aynı yaklaşım İlkbahar Yaz 23 koleksiyon çekimleri için de benimsendi ve Teen Wolf aktörü Dylan O'Brien ve 90'ların süper modeli Kristen McMenamy'nin, içtenlikle yakalanan House favorilerinin yanında kampanyanın ön saflarında yer aldığı görülüyor.


Kampanya samimi, sessiz ve huzurlu üstelik dramatik bir etki yaratmak için cesur aksesuarlara veya renklere güvenmiyor. Bunun yerine, parıltılar ve giysiler kendilerini ifade ederken yine denizci renk şemasındaki uzun kollu bir polo, lacivert payetlerle güncellenerek geceleri Eyfel Kulesi'ne rakip olacak bir ışıltı katıyor. Takım elbiseler, ceketler, elbiseler ve tül üstler, Paris ışıkları altında gece boyunca dans etmek için uygun bir şekilde bir araya geliyor.

BİZE ULAŞIN