Hedi Slimane, Celine İçin Bob Dylan'ı Fotoğrafladı

Celine'in Sanat Yönetmeni Hedi Slimane, devam etmekte olan "Bir Oyuncunun Portresi" projesi için dünyaca ünlü müzisyen Bob Dylan'ın özel fotoğraflarını çekti.

Giriş Tarihi: 09.03.2023 09:17 Güncelleme Tarihi: 09.03.2023 09:18

Hedi Slimane'nin "Portrait of a Performer" serisinin son konusu, dünyanın en etkili rock yıldızlarından biri olan Bob Dylan. Malibu'da fotoğraflanan Dylan, en son Celine tasarımlarından bazılarını giyerken gitarıyla poz veriyor: ikonik siyah, deri ceket, dar kot pantolon ve imza gözlükler.

81 yaşındaki müzisyen, kariyeri boyunca tarih yazdı; 10 Grammy Ödülü, Grammy Onur Listesi'nde altı giriş, Nobel Edebiyat Ödülü ve Cumhurbaşkanlığı Özgürlük Madalyası kazandı. Dylan, 1960'ların başındaki kariyerinin başlangıcından beri en sevilen sanatçılardan biri oldu.

Dylan, 2016 yılında "Blowin' in the Wind" ve "Mr. Tambourine Man" sahnede turneye devam ediyor, aksi takdirde konser görüntüleri dışında nadiren kamera önüne çıkıyor. Richard Marquand'ın 1987 yapımı "Hearts of Fire" filmi bir istisnaydı. Müzisyen yine de son yıllarda görsel sanatçı ve yazar olarak yaptığı çalışmalarla başarı elde etti ve en son kitabı "Philosophy of Modern Song" Kasım ayında yayınlandı.

Celine için "Portraits Of" serisindeki son görüntüler arasında The Strokes'tan Julian Casablancas, Paul Banks ve Martin Rev yer alıyor.

Slimane, koleksiyonlarında sadece rock estetiğini savunmuyor. Müzik dünyasıyla olan bağları çok eskilere dayanıyor. Farklı türleri kapsaması ve resimlerinde müzik efsaneleri kadar genç bilinmeyenleri resmetmesi ile tanınıyor.

BİZE ULAŞIN