Austin Butler'ın Elvis'ten İlham Alan Oscar Görünümü

Austin Butler'ın Elvis Presley'den ilham alan Oscar takımı ve topuklu ayakkabıları...

Giriş Tarihi: 14.03.2023 11:39 Güncelleme Tarihi: 14.03.2023 11:46

Bu yılki Akademi Ödüllerini hak edecek bir şey varsa, Austin Butler sadece bir metod oyuncusu değil, aynı zamanda bir metod giydiricisidir. Baz Luhrmann biyografisindeki aksanını üç yıl boyunca hem ekranda hem de ekran dışında ünlü bir şekilde sürdüren Elvis yıldızı, Oscar töreninde genç bir Elvis'te yersiz görünmeyecek Nashville'e uygun Saint Laurent botları giydi.

Butler, Lil Nas X ve Timothée Chalamet'in stil oyun kitaplarından bir yaprak alarak, hem daha fazla yükseklik hem de çarpıcı bir silüet sunan Küba topuklu stili seçti.

Patentli botlarını yine Saint Laurent bir takım elbiseyle (dolgulu omuzlarıyla Elvis'e başka bir ince selam veren) ve bir papyonla eşleştirdi. Butler, Altın Küre'deki metod oyunculuğu tekniği hakkında "[Elvis]'in hayattaki tek odak noktam olduğu üç yıl geçirdim, bu yüzden eminim ki DNA'mın her zaman bu şekilde birbirine bağlanacak parçaları vardır." Şimdi, Elvis'in eşsiz tarzını kendi tarzına dahil ediyor gibi görünüyor.

Butler, Elvis'teki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi (bununla şimdiden Altın Küre ve BAFTA kazandı), ancak kaybetti ödülü Brendan Fraser karşısında kaybetti. Yine de Oscar sonrası düzenlenen partiye kız arkadaşı model Kaia Gerber ile katıldı. Çift, 2021'in sonlarından beri birlikte ve 2022'de Met Gala'da çift olarak resmi çıkışlarını yaptı.

Partide Butler başka bir Saint Laurent görünümü giydi; (bu kez ipeksi, gece mavisi bir gömlek) Gerber ise ışıltılı, boyundan bağlı bir Celine elbisesini seçmişti. Çift, katılacak iyi giyimli konuklardan sadece ikisiydi; diğerleri arasında Schiaparelli tasarımıyla Naomi Campbell ve cüretkar Gucci elbisesiyle Daisy Edgar Jones vardı.

BİZE ULAŞIN