Prada’nın Varisi Markanın Başına Geçiyor

Prada’nın CEO’su Patrizio Bertelli & Miuccia Prada’nın bir ralli pilotu olan oğlu Lorenzo Bertelli’nin ünlü moda evinin yeni CEO’su olacağı açıklandı.

Giriş Tarihi: 06.10.2023 12:47 Güncelleme Tarihi: 06.10.2023 12:51

Lüks marka Prada'nın CEO'luğunu üstlenen baba Patrizio Bertelli, 75 yaşında emekli olacağının açıklamasının ardından oğlu Lorenzo Bertelli'nin yerini alacağı açıklandı. Halıhazırda şirketin pazarlama direktörlüğünü ve kurumsal sosyal sorumluluk başkanlığı görevini üstlenen Lorenzo Bertelli'nin babasının görevini ne zaman devralacağı ise henüz belirtilmedi.

Baba Bertelli, Covid-19 pandemisinin lüks endüstrisini değiştirdiğini ve sektör için özellikle Y ve Z kuşakları için gittikçe daha da önemli hale geldiğinin altını çizdi.

Moda endüstrisindeki rekabet için yeni fırsatların ortaya çıktığına işaret eden Bertelli, lüks grubun, müşteriler ile olan ilişkisini yeniden gözden geçirerek sürdürülebilirliği ve sosyal sorunları odağına alması gerektiğini; markanın temel hedefin ise turizmi hesaba katarak yerel müşterilere odaklanmak olacağını belirtti.

BİZE ULAŞIN