Carlos Alcaraz’ın İlk Louis Vuitton Kampanyası

Louis Vuitton’un yeni marka elçisi ve dünyanın bir numaralı tenis oyuncusunu bir de resmi kıyafetler içinde görelim.

Giriş Tarihi: 01.09.2023 16:12 Güncelleme Tarihi: 28.09.2023 09:30

Yazı Jonathan Evans / Çeviri Ece Büyükçolpan

2023'ün Temmuz ayında, Wimbledon Turnuvası'nda rakibi Novak Djokovic'e karşı zafer kazanan Alcaraz, Djokovic ile olan her karşılaşmasında ondan bir şeyler öğrendiğini belirtiyor. Öncesinde mart ayında Indian Wells Masters'ta kariyerindeki 100'üncü galibiyeti elde eden ve henüz 20 yaşında olan Alcaraz'ın kariyeri için bir de Louis Vuitton'un marka elçisi seçilmek hiç de fena bir başlangıç değil.

Alcaraz, Louis Vuitton için, "Markaya uzun zamandır hayranlık duyuyorum, dolayısıyla bu ortaklık benim için bir rüyanın gerçekleşmesi anlamına geliyor," diyor.

Alcaraz, Louis Vuitton ile yapılan işbirliği hakkında "Bu işbirliği, bir rüyanın gerçekleşmesi," diyor.

DAN JACKSON

Ünlü Fransız moda evi 2024 İlkbahar/Yaz resmi giyim kampanyasını tanıtırken Esquire kampanyanın ilk görünümlerini sizinle paylaşıyor. Alcaraz, büyüleyici bir atmosferde gerçekleştirilen özel çekimde, kusursuz terziliği ve lüks giyimi usta tenis hareketleri ile birleştiriyor.

Alcaraz setteki deneyimi hakkında şunları söylüyor: "Louis Vuitton takımla bir sarayda olmak bende gerçeküstü bir his uyandırdı ama fotoğrafçı Dan Jackson ve ekibi muhteşemdi. Birlikte çalışırken çok eğlendik."

Peki, bu moda kampanyası, Alcaraz'ın gerçek hayattaki giyim tarzını değiştirdi mi? Alcaraz, "Dürüst olmak gerekirse pek değil," diyor. "Bu konu hakkında çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Ayrıca hâlâ stil anlayışımı geliştirme aşamasındayım. Bu elbette ki ihtiyacım olduğunda bana her zaman destek olmaya hazır olan Louis Vuitton'daki ailem sayesinde daha da kolaylaşıyor."

20 yaşındaki oyuncu, "Stil anlayışımı hâlâ geliştiriyorum," diye açıklıyor. "Bu tabii ki Louis Vuitton'daki ailem sayesinde daha da kolaylaşıyor."

DAN JACKSON

Atlanmaması gereken bir nokta var, o da Alcaraz'ı şu anda bulunduğu noktaya taşıyan bağlı olduğu spor dalının tenis olması. Geçtiğimiz aylarda elde ettiği galibiyetlerden sonra Alcaraz kendini yeniden geri dönüşüne hazırlıyor. Ve bu konuda oldukça heyecanlı görünüyor.

"New York'ta üçüncü tura çıkmak inanılmaz," diyor. "Oradaki kalabalık çok iyi. Spot ışıklarının altına yeniden çıkmak için sabırsızlanıyorum."

BİZE ULAŞIN