Dockers®'ın Bahar Koleksiyonu

Dockers® Şıklığı Şimdi Daha İşlevsel ve Sürdürülebilir

Giriş Tarihi: 10.04.2023 16:10 Güncelleme Tarihi: 18.04.2023 16:18

Her zaman iyi görünen ve her koşulda rahat hissettiren khaki'lerin yaratıcısı Dockers®, bahar koleksiyonuna erkekler için yepyeni tasarımlar ekledi. Efsane khaki'lerin yanına ilk kez geçen yıl eklenen Denim pantolonlar bu yıl daha da iddialı. Gömlekten tişörte, sweatshirt'ten kazağa erkekleri baştan ayağı Kaliforniya tarzında giydiren markanın bahar koleksiyonunda hafif ve sürdürülebilir kumaşlar dikkat çekiyor. Dockers® klasiği esneklik ve performans özellikleri yine olmazsa olmazlardan. Heyecan verici bir diğer yenilik ise markanın daha da öteye taşıdığı işlevsel özellikler. Bu konuda koleksiyonun en iddialı parçası olan Utility gömlekler erkeklerin gardırobundaki temel parçalar arasında yerini almaya aday.


İşlevsellik zirveye taşınıyor: Utility Shirt;

Daha fazla cep, daha çok işlevsellik. Dockers®'ın Utility Shirt modelleri, iş giysilerinden esinlenen detaylarıyla erkekleri kendine hayran bırakacak. İster tişörtün üstüne, ister montun altına tercih edilsin, her hava koşulunda harika bir katman sunacak.


Dockers®'tan jean yorumu: Slim Jean Cut Denim

1986 yılından beri khaki denildiğinde ilk akla gelen marka Dockers® bu sezon denim pantolonlarla erkeklerin hayatındaki yerini sağlamlaştırıyor. Mükemmel bir silüet vadeden çok yönlü Dockers® tarzı şimdi denim formunda. Sonuç: En sevdiğiniz jean pantolonunuz artık çok daha rahat ve şık… Ve elbette daha sürdürülebilir.


Kendinize ve gezegene iyilik yapmanın bir yolu: Smart 360 Flex™ Ultimate Chino

Gerçek bir klasik. Erkeklerin bir kez tanıştığında giyime dair algılarının kökten değişmesine yol açan, gardıroplarda eksikliğini hissettiren eşsiz bir parça. Smart 360 Flex™ Ultimate Chino, dört yöne esneyen kumaşı, esnek bel bandı, gizli fermuarlı cepleriyle size tüm gün rahatlık vaat ediyor.

BİZE ULAŞIN