İngiliz Moda Ödülleri 2022 Adayları Belli Oldu

İngiliz Moda Konseyi, 2022 Moda Ödülleri için adayları açıkladı.

Giriş Tarihi: 26.10.2022 17:06

Miuccia Prada, Bella Hadid ve Jonathan Anderson gibi isimlerin sektöre katkılarından dolayı aday gösterildiği 2022 Moda Ödülleri adayları burada.

Bu yılki tören bir kez daha Londra'daki Royal Albert Hall'da (şık giyimli ünlülerle dolu kırmızı halıyla) yapılacak ve Yılın Tasarımcısı, Yılın Modeli, Bağımsız İngiliz Markası ve İngiliz Moda Konseyi Vakfı ödülleri verilecek. Ödül, diğer kategoriler arasında yakında açıklanacak.

Kazananlar, son adayları ve kazananları belirlemek için uluslararası moda endüstrisinden 1000'den fazla kilit üyenin oy kullanacağı o gece (5 Aralık) açıklanacak.

Bu yıl, ödüller arasında moda endüstrisinde olumlu değişim için çalışan tasarımcıları, markaları ve yaratıcıları üç kategoride kutlayan 15 Değişim Lideri de yer alıyor: çevre, insanlar ve yaratıcılık.

British Fashion Council CEO'su Caroline Rush, "[Adayların] her biri, kendini ifade etmeyi ve bireyselliği teşvik eden, neşe ve iyimserliği sürdüren, yenilik ve olumlu değişimde öncü olan bir endüstri yaratmaya kayda değer miktarda katkıda bulunuyor" dedi. "Adaylarımızın, Değişim Liderlerinin, ödül kazananların ve daha geniş bir endüstrinin inanılmaz çalışmalarını kutlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

İşte 2022 İngiliz Moda Ödülleri adayları:

YILIN TASARIMCISI

Balenciaga'dan Demna
JW Anderson ve Loewe'den Jonathan Anderson
Bottega Veneta'dan Matthieu Blazy
Prada ve Miu Miu'dan Miuccia Prada
Valentino'dan Pierpaolo Piccioli

YILIN MODELİ

Adut Akech
Bella Hadid
Lila Moss
Paloma Elsesser
Quannah Chasinghorse

BAĞIMSIZ İNGİLİZ MARKASI

Bianca Saunders
Erdem
JW Anderson
Molly Goddard
Wales Bonner

BFC VAKFI ÖDÜLÜ

Ahluwalia
Chopova Lowena
Nensi Dojaka
S.S. Daley
Wales Bonner

BİZE ULAŞIN