Dünyada Bir İlk: Tamamen Örme Yün Karışımlı Takım Elbise

BOSS ile Woolmark, dünyanın ilk tamamen örme Merinos yünü karışımlı takım elbisesini yarattı. Konfor, zanaat, stil ve sürdürülebilirlikte cesur bir yeniliğin göstergesi olan Merinos yün karışımlı örme takım elbise, The Woolmark Company ile ortaklaşa geliştirilip BOSS terziliğiyle hayat buldu.

Giriş Tarihi: 17.10.2022 11:46

BOSS ile Woolmark, takım elbise evriminde çığır açan bir iş birliğine imza attı ve dünyanın ilk tamamen örme Merinos yünü karışımlı takım elbisesini yarattı. The Woolmark Company ile ortaklaşa geliştirilen, konfor, zanaat, stil ve sürdürülebilirlikte cesur bir yenilik olan Merinos yün karışımlı örme takım elbise, günümüz BOSS erkeğinin ihtiyaçlarına sıkı sıkıya odaklanan tasarımıyla BOSS'un terzilik inovasyonu geçmişini sürdürüyor.

Merinos yününün geleneksel takım elbiselerde kullanımının uzun geçmişine dayanarak, elyafın doğal özellikleri, yenilik için büyük bir potansiyel sağlıyor ve BOSS için türünün ilk örneği olan örme terziliği yaratıyor. Bu da takım elbise yapımında yeni bir devrimi işaret ediyor.

BİZE ULAŞIN