Fendi Faster'ın Yüzü Karim Benzama Oldu

FENDI, Real Madrid’in yıldız oyuncusu ve Fransız Futbol efsanesi Karim Banzema’nın FENDI Faster ayakkabılarının yüzü olduğunu açıkladı.

Giriş Tarihi: 06.10.2022 12:31 Güncelleme Tarihi: 06.10.2022 12:33

FENDI'nin en yeni erkek spor ayakkabısı FENDI Faster için kamera karşısına geçen Karim Baenzema, profesyonel kişiliği ve sporcu yönüyle markanın en yeni spor ayakkabı modelinin yüzü oldu.

Instagram'da 55 milyondan fazla takipçisi olan Benzema'nın hem sahada hem de saha dışında saygın enerjisi, lüks İtalyan moda evinin, değerleriyle tamamen uyumlu. Aslında Benzema, Fendi'nin en yeni sneaker'ının eşsiz kalitesiyle eşanlamlı, benzersiz bir oyuncu olmasıyla ünlü olduğu için, Maison'un en son spor ayakkabı tasarımı Faster Sneaker'ın ilerici ruhunu somutlaştırıyor.

Fendi Fast Sneaker, Fendi'nin lüks standardını korurken, baştan sona atletik detayların dokunduğu birinci sınıf teknik kumaşlarla tasarlandı ve sonuç olarak yüksek performansı sofistike ile birleştiren bir spor ayakkabı ortaya çıktı. Buna ek olarak, Fendi Faster Sneaker siyah veya beyaz, bej ve grinin nötr tonlarında tek renkli bir görünümden çarpıcı bir derin bordoya kadar çeşitli renklerde bulunuyor.

Fendi ve Benzema arasındaki bu yeni ilişki, gelişmesini görmek için sabırsızlandığımız heyecan verici bir ortaklığın başlangıcına işaret ediyor.

BİZE ULAŞIN