Kırmızı Halı İkilisi: Timothée Chalamet ve Taylor Russell Stellar

The Bones and All yıldızları bu festival sezonunda dikkat çekici görünümler giydi.

Giriş Tarihi: 10.10.2022 10:25

Timothée Chalamet ve Taylor Russell Stellar, Luca Guadagnino'nun yakında çıkacak olan Bones and All filminin başrolleri ve kırmızı halı stilleri şimdiden dikkat çekiyor. Bir kırmızı halı ikilisi olarak, stilleri kusursuz, görünümleri kendi açıklamalarını yaparken aynı zamanda birlikte mükemmel bir şekilde çalışıyorlardı.

Filmin, BFI Londra Film Festivali'ndeki gösterimi için yıldızlar nötr, yapısal olarak öne çıktı. Timothée Chalamet, Alexander McQueen'in asimetrik yakalı bir blazer ve pilili pantolondan oluşan son erkek giyim koleksiyonundan beyaz bir takım elbise içinde oldukça şık görünüyordu. Takım elbiseyi beyaz botları ve Vivienne Westwood imzalı elmas gerdanlık ile eşleştirdi.

Taylor Russell, omuzları dolgulu ve çiçek işlemeli siyah korsajı ve beli açık pembe korsesi ve kalçalarında siyah fiyonk süslemeli orta boy etekli, Schiaparelli imzalı zarif, gotik bir elbise giydi. Görünümü bir çift siyah, bilek bantlı topuklu ayakkabı, geniş kenarlı bir şapka ve kalın siyah bir gerdanlık kolye ile tamamladı.

Bu yılki Venedik Film Festivali'nde ikili daha renkli bir görünümle kırmızı halıya çıktı. Timothée Chalamet, tümü parlak koyu kırmızı renkte, sırtı açık, boyundan bağlı bir yelek, dar pantolon ve gevşek bağlanmış bir fular içeren göz alıcı özel bir Haider Ackermann takımı giymişti. Yıldız, mücevheri önledi ve görünümü bir çift siyah ayak bileğinde botla tamamladı.

Kanadalı aktris ise tam boy ön paneli ve büyük dekoratif fiyonklu askısız bir mini elbiseden oluşan Balenciaga imzalı yeşil bir couture elbisesi giydi. Aksesuarlarına beyaz opera eldivenleri, opak siyah çorap ve siyah topuklu ayakkabılar dahildi.

BİZE ULAŞIN