Dior İlkbahar Kampanyasının Başrolü: Robert Pattinson

Dior, İlkbahar giyim kampanyasının yüzü olarak Robert Pattinson'ı seçti.

Giriş Tarihi: 24.10.2022 15:22

Dior, en son erkek giyim kampanyası için 2013'ten bu yana Homme kokusunun yüzü olan Robert Pattinson'ı seçti.

Robert Pattinson, Kim Jones tarafından tasarlanan giyim ve spor giyim karışımıyla parlak renkli arka planda görünen bahar ön koleksiyonu reklamlarının yüzü. Kampanyanın fotoğrafları Rafael Pavarotti tarafından yapıldı ve sanat yönetmenliği Ronnie Cooke Newhouse, styling Melanie Ward ve Ellie Grace Cummin imzasıyla oluşturuldu.

Pattinson, 2013'ten beri Dior Homme kokusunun yüzü oldu. "Alacakaranlık" oyuncusu aynı zamanda Fransız moda markasının Karl Lagerfeld tarafından çekilen 2016 sonbahar ve 2017 ilkbahar erkek giyim kampanyalarında da rol aldı.

Pattinson, yıllar boyunca sayısız Dior şovuna katılmanın yanı sıra, markanın geçen Aralık ayında Londra'daki sonbahar öncesi erkek şovunda ruhen hazır bulundu ve film müziği üzerine Jack Kerouac'ın eserlerinden satırlar okudu.

İngiliz aktör en son "The Batman" filminde rol aldı. Yaklaşan projeleri arasında, Oscar ödüllü Güney Koreli yönetmen Bong Joon Ho'nun yönettiği ve Toni Collette ve Mark Ruffalo'nun başrol oynadığı Edward Ashton'ın romanı "Mickey7"ye dayanan bir bilim kurgu filmi var.

BİZE ULAŞIN