Trend alarmı: Kamuflaj akımı

Yeşilin en güzel tonlarından biri olan haki ve askeri desenlerin buluşması, bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor. Üstelik bu defa daha modern, daha göz alıcı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Bu trendin en belirgin 'askeri deseni' ise daha canlı, daha sokak modası stiline uygun parçalarla radarımızda

Giriş Tarihi: 06.03.2019 14:28

THE PEA COAT HAKKINDA…
Bir erkeğin hem ofis günlüğüne hem de sosyal hayatına en iyi şekilde uyarlayıp tercih edilebilecek tasarım harikalarından biri. Nam-ı diğer 'Pea coat' olarak moda sektöründe yer edinmiş. Geçmişine kısaca göz atacak olursak ABD donanması tarafından keşfedilip erkek giyim sektöründe o yıllardan bu yana ses getirmeye başlayarak günümüze kadar gelmiş. Bu çift taraflı ceket aslında bir nevi kaban olarak da tercih ediliyor. Genel olarak haki ve yeşil tonları tercih sebebi. Altı ya da sekiz düğmeden oluşan bu ceket iyi bir yatırım parçası olmaya aday!

Margaret Howell gözünden bakacak olursak; 'homeless' terimini en modern ve vurdumduymaz halde yorumluyor. Howell erkeği, modern olmasının yanı sıra yüksek bel pantolonlar, bol ceketler ve vücuda oturmayan ceket, pantolon ve gömleklerle rahat ve çabasız şıklığı en iyi şekilde yansıtan parçalarla moda sahnesindeki yerini alıyor. Koleksiyonda ön plana çıkan renkler ise; bej, beyaz, askeri yeşil ve haki.

Set Dekoru YUNUSCAN ÖNALAN
Stil Editörü Asistanları BÜŞRA ALBAYRAK, İREM KAZAN

BİZE ULAŞIN