Trend alarmı: Kamuflaj akımı

Yeşilin en güzel tonlarından biri olan haki ve askeri desenlerin buluşması, bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor. Üstelik bu defa daha modern, daha göz alıcı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Bu trendin en belirgin 'askeri deseni' ise daha canlı, daha sokak modası stiline uygun parçalarla radarımızda

Giriş Tarihi: 06.03.2019 14:28


Military temasını koleksiyonlara taşıyan tasarımcılara genel olarak göz atacak olursak; Margaret Howell, Hermes, Neil Barrett gibi tasarımcıların yeni sezon sonbahar-kış koleksiyonlarında 'askeri' trendine gönderme yapan parçalar yer alıyor. Özellikle Neil Barret koleksiyonunda 'ton sür ton' en iyi şekilde kullanarak yeşil, haki tonlarında ceketler, gömlekler ve farklı kaban ve kazaklarla 'minimal' bir izlenim bırakıyor. Desensiz, tek renk ve daha yalın parçaların ağırlıkta olduğu koleksiyonda koyu renklerin hâkimiyeti ise gözden kaçmıyor. Yeşil sırt çantaları ve ceketler ise; 'must have' listemizin ön sıralarında yer alıyor.

Hermés'e bakacak olursak; sıcak ve soğuk tonların güzel harmonisiyle bizi karşılıyor. Her daim şık olan 'Hermes' erkeği bu sezon daha oversize kesim parçalardan oluşuyor. Yeşil, haki ve tonlarını fazlasıyla tercih eden markanın artistik direktörü Pierre Alexis Dumas, Hermes çizgisinden ödün vermeyerek ufak ama dikkat çeken detaylarla koleksiyonun baştan sona hayran bıraktığını iddia ediyor.

ceket ALLSAINTS, gömlek TOMMY HILFIGER, kitap BROOKS BROTHERS, çanta BROOKS BROTHERS, gözlük ve gözlük kabı KOMONO, saat KOMONO, sabun, parfüm ve duş jeli L'OCCITANE (Fiyat istek üzerine.)

BİZE ULAŞIN