Trend alarmı: Kamuflaj akımı

Yeşilin en güzel tonlarından biri olan haki ve askeri desenlerin buluşması, bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor. Üstelik bu defa daha modern, daha göz alıcı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Bu trendin en belirgin 'askeri deseni' ise daha canlı, daha sokak modası stiline uygun parçalarla radarımızda

Giriş Tarihi: 06.03.2019 14:28

Yeni sezonda gardırobunuza yatırım yapmanız gereken parçalar arasında yer alan askeri ceketlere bu sezon kadife haki uzun ceketler de eklendi. Süet ve derinin yükselişte olduğu son dönemde 'kadife ceket ve pantolonlar' da sizi soğuklardan korumak için biçilmiş kaftan. Diğer parçalarla uyumuyla sıklıkla tercih edebileceğiniz parçalar arasında yer alıyor. Kısa bir süre önce İstinye Park'ta açılan mağazasıyla aramıza katılan 'Eleventy' markasının sonbahar - kış sezonu koleksiyonu camel, kahverengi, yeşil ve toprak renklerinin hakimiyetinde. Markanın kreatif direktörü Marco Baldassari yeni koleksiyon hakkında şunları şöylüyor: "Her geçen gün daha genç görünmek isteyen erkeklere hitap ediyoruz. Dünyada gelişen genel bir trend 'smart casual' akımı. İş adamları takım elbiseleri yerine, artık blazer ceket ve pantolon takımları tercih ediyor. Bu tarz daha genç ve aktif gösteriyor. Bu sezon bu tarz ürünler ön planda olacak. Sizi genç gösterecek kargo pantolonun aslında salaş bir şey olmadığını onu fit bir blazer ceketle, içine de giydiğiniz kot gömlekle daha net görebilirsiniz. Moda artık rahat ama şık tarzına doğru evriliyor."

ceket ELEVENTY, triko DAMAT TWEEN, iPad kılıfı HERSCHEL, gözlük RAYBAN, ajanda D&R, sweatshirt SCOTCH&SODA, topaç (Prodüksiyona ait.) ayakkabı GREEN GEORGE, helikopter ve araba (Prodüksiyona ait.) posta pulları, broşlar ve kalem (Prodüksiyona ait.) şapka (Stil editörüne ait.)

BİZE ULAŞIN