Az kıyafet, öz kıyafet

Sizi ‘kapsül gardırop’ kavramıyla tanıştırmamızın tam vakti…

Giriş Tarihi: 30.06.2017 11:22 Güncelleme Tarihi: 30.06.2017 11:22

Her sabah, hangi takım elbiseyi giysem ya da bu pantolonun üzerine bu tişört nasıl olur sorularıyla cebelleşmenizi üzüntüyle karşılıyoruz. Yıllardır süregelen bu yazın modası şöyle renkler, bu kış bu renkleri giyeceğiz ya da artık bir paçası kısa pantolonlar moda serzenişlerine kulak asmayanlar yaşadı!

Sizi 'kapsül gardırop' kavramıyla tanıştırmamızın tam vakti… İlerleyen sayfalarda karşınıza çıkacak stil sayfalarına sonsuz saygılarımızı sunuyor ve "Benim aradığım bu!" diyenlerle yolumuza devam ediyoruz. Gün içerisinde vermeniz gereken binlerce kararı düşünürken bir de üzerine "Bugün ne giyeceğim?" diye efor sarf etmek insanı zihnen yoruyor. Her gün farklı parçaları bir araya getirmek ve şıklığa kavuşma arzusuyla harcanan enerjinin yanında zaman ve para kaybına da uğruyoruz. Tam da böyle düşünenler için ortaya çıkmış kapsül gardırop ile birlikte mutluluğun kapıları aralanıyor. Hem de başarılı kariyerleriyle kapsül gardırop kavramını bir araya getirmiş Steve Jobs ve Mark Zuckerberg de sizin tarafınızda.

Düşünün, siyah kazak ve jean Jobs'ı, gri tişört ve jean ise Zuckerberg'i hatırlatmıyor mu? Sürekli aynı kıyafetleri giymenizden bahsetmiyoruz, sadece renk uyumuna dikkat ederek az sayıda kıyafetle de yaşamınızı sürdürebileceğinizi iddia ediyoruz. Ayrıca Christopher Nolan da kapsül gardırop kullanıcılarından, çünkü zamanı çok değerli… Dünya basitleşiyor, gardıropları küçültelim.

BİZE ULAŞIN